VAK taurė 2012
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
VAK taurė 2012
Ok, laikas paskelbti apie VAK taurę.
Organizatorius pasiūlė, o VAK neprieštaravo, kad būtų organizuojamas alaus ir aludarių konkursas "Vilniaus aludarių klubo taurė 2012". Konkursas bus vykdomas 2012 metų balandžio-gegužės mėnesiais. Pirmame etape(dalyje) bus vykdomos konkursui pateikto alaus degustacijos ir vertinimai. Antroji dalis - iškilmingas vakaras, kurio metu bus apdovanoti nugalėtojai bei įteikti piniginiai ir nepiniginiai prizai. Rėmėjų jau turime!
Dėl kai kurių detalių dar neapsispręsta, bet kai kas jau žinoma. Toliau pateikiu tai, dėl ko jau nuspręsta.
1. Gala vakaras vyks š.m. birželio 2 dieną, t.y. pirmąjį birželio šeštadienį. Dėl vietos dar nenuspręsta, bus paskelbta vėliau. Bet kuriuo atveju tai bus Lietuvoje.
2. Nugalėtojai bus renkami visose BJCP kategorijose, kurių šiai dienai yra 23. Copy-paste iš atviro alaus:
ANGLIŠKAS ŠVIESUS ELIS
ŠKOTIŠKAS IR AIRIŠKAS ELIS
AMERIKIETIŠKAS ELIS
ANGLIJOS RUDASIS ELIS
PORTERIS
STAUTAS
INDIJOS ŠVIESUS ELIS (IPA)
RŪGŠTUSIS ELIS
PRIESKONIŲ/ŽOLELIŲ/DARŽOVIŲ ALUS
RŪKYTO SKONIO / BRANDINTAS MEDINĖSE TALPOSE ALUS
SPECIALUS ALUS
BELGIŠKAS IR PRANCŪZIŠKAS ELIS
BELGIŠKAS STIPRUSIS ELIS
ŠVIESUS LAGERIS
PILZNERIS
EUROPINIS GINTARINIS LAGERIS
TAMSUS LAGERIS
BOCK
ŠVIESUS HIBRIDINIS ALUS
GINTARINIS HIBRIDINIS ALUS
VOKIŠKAS KVIETINIS IR RUGINIS ALUS
STIPRUSIS ELIS
KITOKS ALUS
3. Dalyvių registracija vyks iki balandžio 16 dienos. Registracija vyks internetu.
4. Alaus pateikimas konkursui vyks balandžio 16-30 dienomis.
5. Degustacijos ir vertinimai bus vykdomi Vilniuje nuo balandžio 30 iki gegužės 31 dienos. Teisėjus organizatoriai kvies savo nuožiūra. Bus stengiamasi, kad konkursantai neteisėjautų kategorijose, kuriose pateiks alų.
Informacija dėl registracijos, alaus pateikimo ir kt. bus paskelbta artimiausiu metu. Sekite pranešimus forume.
Organizatorius pasiūlė, o VAK neprieštaravo, kad būtų organizuojamas alaus ir aludarių konkursas "Vilniaus aludarių klubo taurė 2012". Konkursas bus vykdomas 2012 metų balandžio-gegužės mėnesiais. Pirmame etape(dalyje) bus vykdomos konkursui pateikto alaus degustacijos ir vertinimai. Antroji dalis - iškilmingas vakaras, kurio metu bus apdovanoti nugalėtojai bei įteikti piniginiai ir nepiniginiai prizai. Rėmėjų jau turime!
Dėl kai kurių detalių dar neapsispręsta, bet kai kas jau žinoma. Toliau pateikiu tai, dėl ko jau nuspręsta.
1. Gala vakaras vyks š.m. birželio 2 dieną, t.y. pirmąjį birželio šeštadienį. Dėl vietos dar nenuspręsta, bus paskelbta vėliau. Bet kuriuo atveju tai bus Lietuvoje.
2. Nugalėtojai bus renkami visose BJCP kategorijose, kurių šiai dienai yra 23. Copy-paste iš atviro alaus:
ANGLIŠKAS ŠVIESUS ELIS
ŠKOTIŠKAS IR AIRIŠKAS ELIS
AMERIKIETIŠKAS ELIS
ANGLIJOS RUDASIS ELIS
PORTERIS
STAUTAS
INDIJOS ŠVIESUS ELIS (IPA)
RŪGŠTUSIS ELIS
PRIESKONIŲ/ŽOLELIŲ/DARŽOVIŲ ALUS
RŪKYTO SKONIO / BRANDINTAS MEDINĖSE TALPOSE ALUS
SPECIALUS ALUS
BELGIŠKAS IR PRANCŪZIŠKAS ELIS
BELGIŠKAS STIPRUSIS ELIS
ŠVIESUS LAGERIS
PILZNERIS
EUROPINIS GINTARINIS LAGERIS
TAMSUS LAGERIS
BOCK
ŠVIESUS HIBRIDINIS ALUS
GINTARINIS HIBRIDINIS ALUS
VOKIŠKAS KVIETINIS IR RUGINIS ALUS
STIPRUSIS ELIS
KITOKS ALUS
3. Dalyvių registracija vyks iki balandžio 16 dienos. Registracija vyks internetu.
4. Alaus pateikimas konkursui vyks balandžio 16-30 dienomis.
5. Degustacijos ir vertinimai bus vykdomi Vilniuje nuo balandžio 30 iki gegužės 31 dienos. Teisėjus organizatoriai kvies savo nuožiūra. Bus stengiamasi, kad konkursantai neteisėjautų kategorijose, kuriose pateiks alų.
Informacija dėl registracijos, alaus pateikimo ir kt. bus paskelbta artimiausiu metu. Sekite pranešimus forume.
- Regis
- Pranešimai: 712
- Užsiregistravo: 2013-06-18, 21:24
Re: VAK taurė 2012
O jeigu vienoje, konkrečioje, kategorijoje bus tik vienas dalyvis - kaip tada?
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
Detalios taisyklės bus pateiktos maždaug per 2 savaites. Preliminariai planuojama, kad esant mažiau nei 3-5 dalyviams kurioje nors kategorijoje, alus turės surinkti tam tikrą kvalifikacinę vertinimų sumą, kad būtų pripažintas nugalėtoju. Tai bus maždaug apie 60-70 proc. nuo maksimalios galimos balų sumos. Bet kuriuo atveju spręs teisėjai.
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
Oficialus KATEGORIJŲ (ir stilių) sąrašas:
1. ŠVIESUS LAGERIS
1A. Šviesus amerikietiškas lageris
1B. Standartinis amerikietiškas lageris
1C. Amerikietiškas “Premium” lageris
1D. Miuncheno šviesusis lageris
1E. Dortmundo "Export" lageris
2. PILSNERIS
2A. Vokiškas pilsneris (“Pils”)
2B. Bohemijos pilsneris
2C. Klasikinis amerikietiškas pilsneris
3. EUROPINIS GINTARINIS LAGERIS
3A. Vienos lageris
3B. Oktoberfest/Marzen lageris
4. TAMSUSIS LAGERIS
4A. Tamsus amerikietiškas lageris
4B. Miuncheno tamsusis lageris ("Dunkel")
4C. Juodasis alus (“Schwarzbier”)
5. BOCK LAGERIS
5A. Šviesusis "Bock" lageris
5B. Tradicinis "Bock" lageris
5C. "Doppelbock" lageris
5D. "Eisbock" lageris
6. ŠVIESUS HIBRIDINIS ALUS
6A. Kreminis elis
6B. Šviesusis elis
6C. "Kölsch" alus
6D. Amerikietiškas kvietinis arba rugių alus
7. GINTARINIS HIBRIDIIS ALUS
7A. Šiaurės Vokietijos “Altbier”
7B. Kalifornijos paprastasis alus
7C. Diuseldorfo “Altbier”
8. ENGLISH PALE ALE
8A. Standartinis/paprastasis kartusis elis ("Bitter")
8B. Specialusis/Geriausias/”Premium” kartusis elis ("Premium Bitter")
8C. Ekstra specialusis/Stiprusis kartusis elis ("Extra Special Bitter")
9. ŠKOTIŠKAS IR AIRIŠKAS ELIS
9A. Škotiškas šviesusis “60/-” alus
9B. Škotiškas stiprusis “70/-”
9C. Škotiškas eksporto “80/-”
9D. Airiškas raudonasis elis
9E. Stiprusis Škotiškas elis
10. AMERIKIETIŠKAS ELIS
10A. Amerikietiškas šviesusis elis
10B. Amerikietiškas gintarinis elis
10C. Amerikietiškas rudasis elis
11. ANGLIŠKAS RUDASIS ELIS
11A. Silpnasis elis ("Mild")
11B. Pietų Anglijos rudasis elis
11C. Šiaurės Anglijos rudasis elis
12. PORTERIS
12A. Rudasis porteris
12B. Stiprusis porteris
12C. Baltijos porteris
13. STAUTAS
13A. Sausasis stautas
13B. Saldusis stautas
13C. Avižinis stautas
13D. Užsienietiškas ekstra stautas
13E. Amerikietiškas stautas
13F. Rusiškas Imperinis stautas
14. INDIJOS ŠVIESUS ELIS (IPA)
14A. Angliškas IPA
14B. Amerikietiškas IPA
14C. Imperinis IPA
15. VOKIŠKAS KVIETINIS IR RUGINIS ALUS
15A. "Weizen/Weissbier" alus
15B. "Dunkelweizen" alus
15C. "Weizenbock" alus
15D. Vokiškas ruginis alus ("Roggenbier")
16. BELGIŠKAS IR PRANCŪZIŠKAS ELIS
16A. "Witbier" elis
16B. Belgiškas šviesusis elis
16C. "Saison" elis
16D. "Biere de Garde" elis
16E. Belgiškas ypatingasis elis
17. RŪGŠTUSIS ELIS
17A. Berlyno kvietinis elis
17B. Flandrijos raudonasis elis
17C. Flandrijos rudasis elis (“Oud Bruin”)
17D. Grynas (nemaišytas) lambikas
17E. Gueuze
17F. Vaisinis lambikas
18. BELGIŠKAS STIPRUSIS ELIS
18A. Belgiškas “Blond” elis
18B. Belgiškas “Dubbel”
18C. Belgiškas “Tripel”
18D. Belgiškas auksinis stiprusis elis
18E. Belgiškas tamsus stiprusis elis
19. STRONG ALE
19A. Senasis elis
19B. Angliškas miežių vynas
19C. Amerikietiškas miežių vynas
20. VAISINIS ALUS
21. Alus su prieskoniais, žolelėmis ar daržovėmis
21A. Alus su prieskoniais, žolelėmis ar daržovėmis
21B. Kalėdinis/Žiemos alus su prieskoniais
22. RŪKYTO SKONIO / BRANDINTAS MEDINĖSE TALPOSE ALUS
22A. Klasikinis "Rauchbier" alus
22B. Kitoks rūkyto skonio alus
22C. Medinėse talpose brandintas alus
23. SPECIALUS ALUS
1. ŠVIESUS LAGERIS
1A. Šviesus amerikietiškas lageris
1B. Standartinis amerikietiškas lageris
1C. Amerikietiškas “Premium” lageris
1D. Miuncheno šviesusis lageris
1E. Dortmundo "Export" lageris
2. PILSNERIS
2A. Vokiškas pilsneris (“Pils”)
2B. Bohemijos pilsneris
2C. Klasikinis amerikietiškas pilsneris
3. EUROPINIS GINTARINIS LAGERIS
3A. Vienos lageris
3B. Oktoberfest/Marzen lageris
4. TAMSUSIS LAGERIS
4A. Tamsus amerikietiškas lageris
4B. Miuncheno tamsusis lageris ("Dunkel")
4C. Juodasis alus (“Schwarzbier”)
5. BOCK LAGERIS
5A. Šviesusis "Bock" lageris
5B. Tradicinis "Bock" lageris
5C. "Doppelbock" lageris
5D. "Eisbock" lageris
6. ŠVIESUS HIBRIDINIS ALUS
6A. Kreminis elis
6B. Šviesusis elis
6C. "Kölsch" alus
6D. Amerikietiškas kvietinis arba rugių alus
7. GINTARINIS HIBRIDIIS ALUS
7A. Šiaurės Vokietijos “Altbier”
7B. Kalifornijos paprastasis alus
7C. Diuseldorfo “Altbier”
8. ENGLISH PALE ALE
8A. Standartinis/paprastasis kartusis elis ("Bitter")
8B. Specialusis/Geriausias/”Premium” kartusis elis ("Premium Bitter")
8C. Ekstra specialusis/Stiprusis kartusis elis ("Extra Special Bitter")
9. ŠKOTIŠKAS IR AIRIŠKAS ELIS
9A. Škotiškas šviesusis “60/-” alus
9B. Škotiškas stiprusis “70/-”
9C. Škotiškas eksporto “80/-”
9D. Airiškas raudonasis elis
9E. Stiprusis Škotiškas elis
10. AMERIKIETIŠKAS ELIS
10A. Amerikietiškas šviesusis elis
10B. Amerikietiškas gintarinis elis
10C. Amerikietiškas rudasis elis
11. ANGLIŠKAS RUDASIS ELIS
11A. Silpnasis elis ("Mild")
11B. Pietų Anglijos rudasis elis
11C. Šiaurės Anglijos rudasis elis
12. PORTERIS
12A. Rudasis porteris
12B. Stiprusis porteris
12C. Baltijos porteris
13. STAUTAS
13A. Sausasis stautas
13B. Saldusis stautas
13C. Avižinis stautas
13D. Užsienietiškas ekstra stautas
13E. Amerikietiškas stautas
13F. Rusiškas Imperinis stautas
14. INDIJOS ŠVIESUS ELIS (IPA)
14A. Angliškas IPA
14B. Amerikietiškas IPA
14C. Imperinis IPA
15. VOKIŠKAS KVIETINIS IR RUGINIS ALUS
15A. "Weizen/Weissbier" alus
15B. "Dunkelweizen" alus
15C. "Weizenbock" alus
15D. Vokiškas ruginis alus ("Roggenbier")
16. BELGIŠKAS IR PRANCŪZIŠKAS ELIS
16A. "Witbier" elis
16B. Belgiškas šviesusis elis
16C. "Saison" elis
16D. "Biere de Garde" elis
16E. Belgiškas ypatingasis elis
17. RŪGŠTUSIS ELIS
17A. Berlyno kvietinis elis
17B. Flandrijos raudonasis elis
17C. Flandrijos rudasis elis (“Oud Bruin”)
17D. Grynas (nemaišytas) lambikas
17E. Gueuze
17F. Vaisinis lambikas
18. BELGIŠKAS STIPRUSIS ELIS
18A. Belgiškas “Blond” elis
18B. Belgiškas “Dubbel”
18C. Belgiškas “Tripel”
18D. Belgiškas auksinis stiprusis elis
18E. Belgiškas tamsus stiprusis elis
19. STRONG ALE
19A. Senasis elis
19B. Angliškas miežių vynas
19C. Amerikietiškas miežių vynas
20. VAISINIS ALUS
21. Alus su prieskoniais, žolelėmis ar daržovėmis
21A. Alus su prieskoniais, žolelėmis ar daržovėmis
21B. Kalėdinis/Žiemos alus su prieskoniais
22. RŪKYTO SKONIO / BRANDINTAS MEDINĖSE TALPOSE ALUS
22A. Klasikinis "Rauchbier" alus
22B. Kitoks rūkyto skonio alus
22C. Medinėse talpose brandintas alus
23. SPECIALUS ALUS
- erstikis
- Pranešimai: 198
- Užsiregistravo: 2011-02-09, 07:59
Re: VAK taurė 2012
Gyti, turiu du klausimus:
1) Ar galės dalyvauti visi norintys, ne tik VAK nariai?
2) Kokį alaus kiekį reikės pateikti konkursui?
1) Ar galės dalyvauti visi norintys, ne tik VAK nariai?
2) Kokį alaus kiekį reikės pateikti konkursui?
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
Taip, galės dalyvauti visi norintys. Čia tik VAK'as organizuoja, o dalyvavimas atviras. Reikės 1,5 litro. 1 litras pirmai(pagrindinei) teisėjavimo sesijai. 0,5 litro - geriausio alaus rinkimams, jeigu alus gerai pasirodys pirmame rate.
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
Dar šiek tiek informacijos apie VAK taurę 2012.
A. ALAUS PATEIKIMAS
1. Kaip jau buvo skelbta, pateikiama 1,5 litro alaus vienai alaus registracijai. Rekomenduojama talpa - 0,33-0,5 ltr talpos buteliai. Maksimali talpa - 1 litro butelis, didesni buteliai nebus priimami.
2. Kiekvienai registracijai organizatoriai pateiks etiketes, kurias pats aludaris turės priklijuoti ar kitaip pritvirtinti prie butelio. Kitų etikečių negali būti. Ant kamštelių negali būti jokių žymų arba jos turi būti užtušuotos juodu markeriu.
3. Registracija mokama. Mokestis sudarys 10 litų už vieną registraciją. Visi surinkti pinigai bus panaudoti piniginiams ir nepiniginiams prizams. Organizatoriai iš to sau biznio nedarys.
4. Registracijų skaičius neribotas.
5. Bus galima pateikti tik savo virtą alų.
6. Alus turės būti pateiktas ne vėliau kaip balandžio 30 dieną. Tikimės organizuoti surinkimą iš Kauno ir kitų miestų, jeigu bus pakankamai registracijų tame mieste.
7. Tuščius butelius bus galima atsiimti atvykus į gala vakarą. Neatsiimtus butelius organizatoriai panaudos savo nuožiūra.
8. Registracija bus pradėta jau kitą savaitę.
B. ALAUS VERTINIMAS
1. Bus naudojama alaus vertinimo forma, kuri buvo naudota 2011 metų Sambariuose. Vertinimo skalė - nuo 0 iki 30 balų.
2. Bus nustatytas tam tikras minimaus balų skaičius prizinėms vietoms.
III-ia vieta -- ne mažiau 13 balų;
II-a vieta -- ne mažiau 16 balų;
I-a vieta -- ne mažiau 19 balų;
Absoliučiai geriausias alus -- ne mažiau 22 balų.
3. Degustuoti ir vertinti alų kviesime profesionalus bei patyrusius aludarius iš mūsų tarpo.
4. Mūsų aludariai negalės teisėjauti kategorijose, kuriose bus pateikę alų. Nebent visai nerastume kitų teisėjų.
5. Degustacijos bus "aklos", t.y. teisėjai nežinos kurio aludario alų degustuoja.
6. Aludariams po konkurso bus pateiktos visos alaus jų alaus vertinimo kortelės.
C. PRIZAI
1. Bus skelbiami 1-3 vietų nugaėtojai visose kategorijose.
2. Iš kategorijų nugalėtojų atskira komisija išrinks alų - absoliutų nugalėtoją ir prizininkus. Tam bus organizuojama atskira degustavimo sesija.
3. Bus paskelbtas geriausias VAK taurės aludaris. Juo taps daugiausiai balų visose, bet skirtingose, kategorijose (3 geriausi rezultatai) surinkęs aludaris.
4. Visi alūs, surinkę 20 ir daugiau balų, bus pažymėti VAK taurės diplomais.
5. Pageidaujantys įsteigti savo prizus arba sponsoriuoti nurodytus prizus, rašykite man asmeniškai.
D. Gala vakaras
1. Vyks Vilniuje arba netoli Vilniaus birželio 2 dieną.
2. Visi dalyviai gaus kvietimą dayvauti vakare.
3. Visi teisėjai gaus kvietimą dalyvauti vakare.
4. Na ir žinoma rėmėjai gaus kvietimą dalyvauti gala vakare.
Gytis
el.paštas: gytis.gurklys at gmail.com
A. ALAUS PATEIKIMAS
1. Kaip jau buvo skelbta, pateikiama 1,5 litro alaus vienai alaus registracijai. Rekomenduojama talpa - 0,33-0,5 ltr talpos buteliai. Maksimali talpa - 1 litro butelis, didesni buteliai nebus priimami.
2. Kiekvienai registracijai organizatoriai pateiks etiketes, kurias pats aludaris turės priklijuoti ar kitaip pritvirtinti prie butelio. Kitų etikečių negali būti. Ant kamštelių negali būti jokių žymų arba jos turi būti užtušuotos juodu markeriu.
3. Registracija mokama. Mokestis sudarys 10 litų už vieną registraciją. Visi surinkti pinigai bus panaudoti piniginiams ir nepiniginiams prizams. Organizatoriai iš to sau biznio nedarys.
4. Registracijų skaičius neribotas.
5. Bus galima pateikti tik savo virtą alų.
6. Alus turės būti pateiktas ne vėliau kaip balandžio 30 dieną. Tikimės organizuoti surinkimą iš Kauno ir kitų miestų, jeigu bus pakankamai registracijų tame mieste.
7. Tuščius butelius bus galima atsiimti atvykus į gala vakarą. Neatsiimtus butelius organizatoriai panaudos savo nuožiūra.
8. Registracija bus pradėta jau kitą savaitę.
B. ALAUS VERTINIMAS
1. Bus naudojama alaus vertinimo forma, kuri buvo naudota 2011 metų Sambariuose. Vertinimo skalė - nuo 0 iki 30 balų.
2. Bus nustatytas tam tikras minimaus balų skaičius prizinėms vietoms.
III-ia vieta -- ne mažiau 13 balų;
II-a vieta -- ne mažiau 16 balų;
I-a vieta -- ne mažiau 19 balų;
Absoliučiai geriausias alus -- ne mažiau 22 balų.
3. Degustuoti ir vertinti alų kviesime profesionalus bei patyrusius aludarius iš mūsų tarpo.
4. Mūsų aludariai negalės teisėjauti kategorijose, kuriose bus pateikę alų. Nebent visai nerastume kitų teisėjų.
5. Degustacijos bus "aklos", t.y. teisėjai nežinos kurio aludario alų degustuoja.
6. Aludariams po konkurso bus pateiktos visos alaus jų alaus vertinimo kortelės.
C. PRIZAI
1. Bus skelbiami 1-3 vietų nugaėtojai visose kategorijose.
2. Iš kategorijų nugalėtojų atskira komisija išrinks alų - absoliutų nugalėtoją ir prizininkus. Tam bus organizuojama atskira degustavimo sesija.
3. Bus paskelbtas geriausias VAK taurės aludaris. Juo taps daugiausiai balų visose, bet skirtingose, kategorijose (3 geriausi rezultatai) surinkęs aludaris.
4. Visi alūs, surinkę 20 ir daugiau balų, bus pažymėti VAK taurės diplomais.
5. Pageidaujantys įsteigti savo prizus arba sponsoriuoti nurodytus prizus, rašykite man asmeniškai.
D. Gala vakaras
1. Vyks Vilniuje arba netoli Vilniaus birželio 2 dieną.
2. Visi dalyviai gaus kvietimą dayvauti vakare.
3. Visi teisėjai gaus kvietimą dalyvauti vakare.
4. Na ir žinoma rėmėjai gaus kvietimą dalyvauti gala vakare.
Gytis
el.paštas: gytis.gurklys at gmail.com
- Naminis
- Pranešimai: 51
- Užsiregistravo: 2011-04-27, 13:06
Re: VAK taurė 2012
Jėga! O ką reiškia "Gala"?
- Artis
- Pranešimai: 336
- Užsiregistravo: 2011-02-20, 12:03
Re: VAK taurė 2012
Labai laukiu registracijos!
Jau žinoma kokia forma ji vyks?
Jau žinoma kokia forma ji vyks?
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
@Naminis
Gala - šventinis, iškilmingas, specialus.
@Artis
Atvirame aluje.
Gala - šventinis, iškilmingas, specialus.
@Artis
Atvirame aluje.
- PPJ
- Pranešimai: 26
- Užsiregistravo: 2011-02-10, 12:32
Re: VAK taurė 2012
O kaip dėl Lietuviško sodybos alaus stiliaus? Prie specialaus alaus priskiriamas? Jeigu draugijos vienas iš tikslų yra lietuviškos aludarystės tradicijos puoselėjimas, tai gal vertėtų šią kategoriją išskirti? Nors stiliaus charakteristika ir nėra išdirbta, bet juk yra kai kurie pagrindiniai požymiai, kuriais ir būtų galima kliautis verdant ir vertinant. Turime ir komercinių egzempliorių analizei.
Dar tokia mintis šovė: gal reikėtų įtraukti taisyklę, neleidžiančia viešinti alaus, kuris dalyvaus taurėje, receptų? Tada degustacijos tikrai būtų aklos.
Dar tokia mintis šovė: gal reikėtų įtraukti taisyklę, neleidžiančia viešinti alaus, kuris dalyvaus taurėje, receptų? Tada degustacijos tikrai būtų aklos.
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
@PPJ
Labai gera pastaba. Įtrauksime į programą. Tik būtų gerai, kad vertintojai turėtų tam tikras gaires vertinimui.
Dėl receptų kol kas negaliu atsakyti. Šeštadienį bus organizacinio komiteto posėdis, apsvarstysime. Beje, gal nori prisijungti prie organizatorių?
Labai gera pastaba. Įtrauksime į programą. Tik būtų gerai, kad vertintojai turėtų tam tikras gaires vertinimui.
Dėl receptų kol kas negaliu atsakyti. Šeštadienį bus organizacinio komiteto posėdis, apsvarstysime. Beje, gal nori prisijungti prie organizatorių?
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
Registracija prasidės kovo 1 dieną ir vyks iki balandžio 15 d. 24 valandos. Viešai bus pateikiamas tik bendras registracijų skaičius kategorijose.
- haris
- Pranešimai: 12
- Užsiregistravo: 2012-01-17, 20:16
Re: VAK taurė 2012
gal padinkim- AA taure 2012- vistiek, sis renginys, kaip suprantu apjungs visos Lietuvos Nano Aludarius, taigi butu logiska pavadinima VAK paskeiisti i AA Taure.
Siemet, taip gavosi, kad organizuoja VAK, kitais metais gales kitas miestas- nu aisku jei nores,
o be to skamba krutai AA TAURE ))))
Siemet, taip gavosi, kad organizuoja VAK, kitais metais gales kitas miestas- nu aisku jei nores,
o be to skamba krutai AA TAURE ))))
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
Registracijos pradžia kiek vėluoja, bet kovo 5 dieną startuosime.
@haris
Atviro Alaus Taurė 2012? Ok, pakeiskime pavadinimą. Jeigu kitais metais kitas miestas ar miestai neapsiims, vėl mes organizuosime.
@haris
Atviro Alaus Taurė 2012? Ok, pakeiskime pavadinimą. Jeigu kitais metais kitas miestas ar miestai neapsiims, vėl mes organizuosime.
- haris
- Pranešimai: 12
- Užsiregistravo: 2012-01-17, 20:16
Re: VAK taurė 2012
manau , kad gali virsti grazia tradicija, pereinamasis taures organizatorius
- kartus
- Pranešimai: 72
- Užsiregistravo: 2011-03-02, 13:53
Re: VAK taurė 2012
Tikrai, kaip gerai skambėtų "AA taurė" Ir iš tiesų galėtų tapti vienu iš laukiamiausių namų aludarių renginiu.
Mane pvz taip sudomino taurė, kad galvoju dalyvauti net neatvykdamas į šventę, t.y. įduočiau savo alų kam nors iš vyksiančių.
Mane pvz taip sudomino taurė, kad galvoju dalyvauti net neatvykdamas į šventę, t.y. įduočiau savo alų kam nors iš vyksiančių.
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
@kartus
Šventėje arba šventiniame vakare bus tik teikiami apdovanojimai. Alaus degustacijos ir vertinimas vyks iki šventinio vakaro. Taigi visi dalyviai turės perduoti alų iki gegužės 1 dienos. Visiems dalyviams bus išsiųsti kvietimai dalyvauti šventiniame vakare.
Šventėje arba šventiniame vakare bus tik teikiami apdovanojimai. Alaus degustacijos ir vertinimas vyks iki šventinio vakaro. Taigi visi dalyviai turės perduoti alų iki gegužės 1 dienos. Visiems dalyviams bus išsiųsti kvietimai dalyvauti šventiniame vakare.
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
Pradedama Atviro Alaus Taurės 2012 registracija.
Dalyvauti gali bet kuris Atvirame Aluje užsiregistravęs aludaris. Vieno alaus registravimo konkursui kaina yra 10 Lt. Mokestį reikės sumokėti per savaitę nuo registracijos pabaigos.
Registracijos pabaiga - balandžio 15 d. 24 valandą.
Dalyvauti gali bet kuris Atvirame Aluje užsiregistravęs aludaris. Vieno alaus registravimo konkursui kaina yra 10 Lt. Mokestį reikės sumokėti per savaitę nuo registracijos pabaigos.
Registracijos pabaiga - balandžio 15 d. 24 valandą.
- Regis
- Pranešimai: 712
- Užsiregistravo: 2013-06-18, 21:24
Re: VAK taurė 2012
O kur ir kaip pinigus mokėti? Reiktų detalesnės instrukcijos dalyviams apie dalyvavimą.
- GiN
- Pranešimai: 723
- Užsiregistravo: 2011-02-04, 19:58
Re: VAK taurė 2012
Kaip ten su receptų skelbimu ar neskelbimu? Ar priimtas sprendimas? Būtų gaila, jei paskelbčiau receptą ir paskui prarasčiau galimybę dalyvauti...
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: VAK taurė 2012
@Regis
Pinigus reikės mokėti į Draugijos sąskaitą. Instrukciją paruošime ir netrukus paskelbsime.
@GiN
Registruojami vieši arba privatūs receptai, esantys atvirame aluje. Receptas gali būti skelbtas, gali būti neskelbtas. Jokių apribojimų nėra.
Informaciją apie tai, koks receptas registruotas, turi tik aludaris ir atviro alaus administratorius.
ŠI TEMA UŽDAROMA. KLAUSIMUS RAŠYKITE Į TEMĄ "ATVIRO ALAUS TAURĖ 2012".
Pinigus reikės mokėti į Draugijos sąskaitą. Instrukciją paruošime ir netrukus paskelbsime.
@GiN
Registruojami vieši arba privatūs receptai, esantys atvirame aluje. Receptas gali būti skelbtas, gali būti neskelbtas. Jokių apribojimų nėra.
Informaciją apie tai, koks receptas registruotas, turi tik aludaris ir atviro alaus administratorius.
ŠI TEMA UŽDAROMA. KLAUSIMUS RAŠYKITE Į TEMĄ "ATVIRO ALAUS TAURĖ 2012".