
Galit pasakyti kur padariau didžiausias klaidas ir ar dar galima kažkaip tai ištaisyti

Taigi: 5 kg BEST „Pilsen“, 0,5 kg Karamelinis miežių salyklas "Special-B" 350 EBC. Užpilta 16 l, 69⁰C vandens. Sumaišius gavosi 66⁰C. Salinimas beveik 2 val, po 2 val temperatūra 63⁰C. Išleidau misą lėtai, užpildamas 80⁰C vandens. Pripyliau trūkstamą kiekį vandens, užviriau.
Užvirus, granuliuoti apyniai, Target 25 g., Spalt Select 10 g. Po 45 min.Target 15 g., Spalt Select 5 g. dar viriau 15 min.
Misą atšaldžiau vonioj iki 25⁰C, supyliau į fermenterį, supyliau SafAle BE-134 11.5 gr. mieles, kurias prieš tai rehidratavau 23⁰C apie 20 min.
Sekančią dieną prasidėjo veiksmas, burbuliukai ėjo ohoho


Hidrometro kol kas neturiu, turiu tik alkoholio matuoklį ir cukraus kiekio matuoklį.
Viską išdėsčiau, gal net nesuprato klausimo
