Alaus vartojimo kitaip ypatumai

Jeigu niekur netinka, rašykite čia.
ATSAKYTI
elis
Pranešimai: 149
Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27

Alaus vartojimo kitaip ypatumai

Standartinė elis »

Sveiki alučio gerbėjai,

peržiūrėjau temas tačiau neradau apie alaus vartojimo-ragavimo-panaudojimo ypatumus kitaip,negu kad mes visi įpratę tai daryti įprastai.
Matyt daugelis matė-ragavo-išbandė tradicinius ir netradicinius ,linksmus papokštavimus ar rimtus dalykus,savoj ar svečioj šaly, susijusius su alumi.

Pavyzdžiui:
kiaušinio trynys į bokalą alaus- tipo sotu ir skanu
grietinės šaukštas į bokalą alaus -tipo skanu
juodojo serbento ar vyšnios šakelė (berods pavasarį) į butelį alaus - tipo skaniau ir alus lipa iš butelio
šlakas ant pirties akmenų kvapui ir ant plikės vitaminų plaukams
man žiauriai skanu tempuruoti (svogūnų žiedai ar krevetės ir t.t.) alaus tešloje
citrinos skiltelė į butelį
stukteli butelio dugnu į kito kakliuką ir alaus fontanas trykšta -tipo bajeris

O dabar išduosiu rimtą dalyką kurį teko panaudoti pačiam, ir jis suveikė. Svečioj šaly užkilo kūno temperatūra, ir nei vaistų ,nei vaistinių ten nebuvo.
Taigi kaitinam (bet neužverdam) tamsesnio alaus buteli 0,5ltr., išspaudžiam į jį visą citriną.Suvartojame.Taip suvartojame viso 4 tokius komplekčiukus.Neinam į wc. Baigus iš karto į lovą .Apsiklojame.Prakaitas muša fontanu.Miegot.Ryte sveikas.

Taigi
prašau pasidalinkime Jūsų matytu-bandytu alaus vartojimo-ragavimo-išdykavimo-linksmai-rimtai tai yra kitaip negu įprasta būdu-metodu ar receptu ir panašiai.
ATSAKYTI