Fermentum mobile FM30 Bohemska rapsodia

Diskusijos apie įvairias mielių rūšis.
ATSAKYTI
Vartotojo avataras
Artis
Pranešimai: 336
Užsiregistravo: 2011-02-20, 12:03

Fermentum mobile FM30 Bohemska rapsodia

Standartinė Artis »

Pirmas virimas:
http://www.aludariuklubas.lt/receptas/9 ... a-rapsodia

Mielių nedaug, tad starteris yra tiesiog privalomas.
Pirminė fermentacija baigėsi per 12-14 d., ~10c aplinkos temperatūra.
Antrinė fermentacija 14 d.

Pliusai:
+ aukšta flokuliacija. Po antrinės alus visiškai skaidrus. Mielės gerai nusėdusios ir prikibusios prie dugno.
+ švarus skonis. Mielės labai išryškina visus ingredientus. Gerai perteikia salykliškumą.

Esminių minusų nepastabėta.
Labai geros mielės. Tikrai neprastesnės už W34.
Primena WYEAST'o Bavarian Lager.
Rekomenduoju.
ATSAKYTI