neminėjau, nes magnum ,ir apie pastaruosius įdomių Jūsų,kaip patyrusių aludarių, nuomonių išskaičiau, Jų braižas aiškus, klausimų nėra. Kita priežastis, kodėl neminėjau apynių, nes prieš tai virimas, su analogiškais parametrais, bei komponentais išskyrus mieles, gavosi visai smagus. Taigi skyrėsi tik baltymų pauzė, buvo žemesnė ir kiek žemesnė apie 70, tekinimo temp. Praeitame virime naudojau lagerines w3470. kažko nesuvokiu, kas per greitis ir ko gero paskutinis virimas be klampumo matuoklio...Gytis rašė:Burbuliatorius nėra indikatorius. Mielių skonis rodo, kad fermentacija dar nesibaigė. Apie apynius nieko nerašei, tai sunku spręsti, kodėl jų skonis yra bukas.indikatorius burbuliatorius
...
Rezultatas: mielių skonio brogė kažkokia, saldumo 0! Kvapo 0! Skonis: sausa braškė buko apynių skonio
P.S. tos 2 paros mielių darbo, kažkas baisaus, varė kaip iš kulkosvaidžio. Specialiai atsidėjau mielių pyrago , apie 100g.... pasimėginsiu mažesnės partijos virime....