Dabar net nezinau nuo ko pradet,tai pradesiu nuo to kad visa laika iki siol as apynius virdavau atskirai ir tik priesh virdamas misa juos supildavau,bet supildavau tik skysti,tirshciu nepildavau,ir palikdavau jau raugintis.kai ishrukdavo mieliu apie 300g pasilikdavau kitam virimui ir mieles likdavo veiksmingos.dabar galvoju jeigu daryti panashiai kaip tituliniam video kai daro alu is extrakto,supisa su daug daugiau apyniu tirshchiu,ar man mieles liktu tokios pacios vaixmingos ar galechiau jas atsideti kitam kartui?iskarto dekoju uz informacija
http://gate2home.com/Lithuanian-Keyboard
Reikalingas patarimas dėl apynių su mielėm draugavimo
- Vaitulis
- Pranešimai: 49
- Užsiregistravo: 2012-03-12, 17:00
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: Reikalingas patarimas del apyniu su mielem draugavimo
Lieka veiksmingos. Bet šiaip tai būtų geriau praplauti (kažkur forumuose yra aprašyta kaip tai daryti), nors aš pats pvz neplaunu.