Puslapis 11

Salyklo rūkymas

Parašytas: 2017-03-17, 02:16
Peckelis
Klausimas - kokį salyklą geriausiai rūkyti? Klausimas liečia atskirų salyklų gebėjimą absorbuoti ir išlaikyti dūmų fenolius. Gal kas turite kokios nors info - norisi palyginti.

Re: Salyklo rūkymas

Parašytas: 2017-04-21, 22:00
elis
Nežinau iš kur, bet atrodo vienos salyklas, o jei savo daigintas tai lygtais turėtų būti vistik pradžiuvęs ir tada rūkomas, nes per sausesnį variantą kaip sakant dūmas eina kiaurai-giliai, tai matyt ir dūmas užsirakina ilgesniam laikui, o jei salyklas nepradžiuvęs, formuojasi drėgmės plėvelė-barjeras ir lieka rudas kancerogenas ,o grūdas sušunta ir pipec,iš to seka ,kad ir dūmas turi būti sausas.
Bet Tamstai nieko naujo matyt ir nepasakiau :).Jei klystu ir klaidinu kitus ,prašau taisyti.
Bet dar sykį sakau nežinau iš kur ta užsifiksavusi tokia informacija.Gal ir ne taip yra.