Avižos ir dribsniai. Galiojimo laikas
Parašytas: 2019-10-20, 21:57
Sveiki,
Per vieną iš aludarių susitikimų išgirdau, kad avižinių dribsnių tinkamumo laikas alui yra labai ribotas. Dėl kažkokių junginių oksidavimosi, kurie reikalingi avižų efektui aluje. Kuo labiau modifikuotos avižos, tuo trumpiau jos tinka alui.
Guglis šiuo klausimu nelabai padėjo, tai noriu sužinoti labiau patyrusių nuomonę šiuo klausimu.
Per vieną iš aludarių susitikimų išgirdau, kad avižinių dribsnių tinkamumo laikas alui yra labai ribotas. Dėl kažkokių junginių oksidavimosi, kurie reikalingi avižų efektui aluje. Kuo labiau modifikuotos avižos, tuo trumpiau jos tinka alui.
Guglis šiuo klausimu nelabai padėjo, tai noriu sužinoti labiau patyrusių nuomonę šiuo klausimu.