Sveiki,
neuzmaciau panasios temos tai bandau nauja. Koki alaus kieki reiktu irasyt recepte - misos kiekis pries virima, misos kiekis po virimo, misos kiekis fermentatoriuj tik supylus, galutine iseiga be nuosedu ir mieliu?
alaus kiekis
- Tomas Žeimys
- Pranešimai: 321
- Užsiregistravo: 2012-05-25, 09:52
Re: alaus kiekis
Aš registruoju "misos kiekis fermentatoriuj tik supylus" kas patekus į butelius dažniausiai litru sumažėja.
- zaltys
- Pranešimai: 178
- Užsiregistravo: 2011-02-09, 15:58
Re: alaus kiekis
Misos kiekis fermentatoriuj tik supylus, matuoju pilant
- erstikis
- Pranešimai: 198
- Užsiregistravo: 2011-02-09, 07:59
Re: alaus kiekis
Kadangi mano fermentatorius neturi skalės, tai rašau gaunamo alaus kiekį.
- Dainius
- Pranešimai: 284
- Užsiregistravo: 2011-06-07, 10:49
Re: alaus kiekis
Kadangi mano puodas turi skalę, tai lengva nustatyti misos kiekį, kurį pilu į butlių ir fermentuoju.
- null
- Pranešimai: 633
- Užsiregistravo: 2011-01-29, 11:32
Re: alaus kiekis
Misos kiekis fermentatoriuje
- audryla
- Pranešimai: 466
- Užsiregistravo: 2011-02-09, 18:40
Re: alaus kiekis
+1
Misos kiekis fermentatoriuje
Misos kiekis fermentatoriuje
- vapas
- Pranešimai: 86
- Užsiregistravo: 2011-02-09, 08:58
Re: alaus kiekis
Misos kiekį fermentatoriuje ir aš rašau.