Norėčiau paklausti ar priklauso alaus skonis nuo misos šaldimo trukmės?

BUTTON_TOPIC_LOCKED
Vartotojo avataras
varskinis
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: 2012-08-23, 13:54

Norėčiau paklausti ar priklauso alaus skonis nuo misos šaldimo trukmės?

Standartinė varskinis »

norėčiau paklausti ar priklauso alaus skonis nuo misos šaldimo trukmės?

Vartotojo avataras
west
Pranešimai: 534
Užsiregistravo: 2011-02-24, 20:44

Re: Naujokų klausimai

Standartinė west »

skoniui gal ir nedaro įtakos bet va tikimybei sugesti tai smarkiai, tai jei mastyt kad sugedęs alus neskanus, tai ir skoniui :)

Vartotojo avataras
GiN
Pranešimai: 723
Užsiregistravo: 2011-02-04, 19:58

Re: Naujokų klausimai

Standartinė GiN »

@varskinis: kuo greičiau atšaldoma misa, tuo bus skaidresnis alus ir tuo mažesnė tikimybė alų užkrėsti, nes palankiausia temperatūra užsikrėtimui yra apie 50-60C (pataisykit, jei klystu). Žodžiu, siekiamybė yra misą atšaldyti kuo greičiau.

BUTTON_TOPIC_LOCKED