Pirmas Witbier

ATSAKYTI
Vartotojo avataras
Kartman
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 2016-01-27, 10:56

Pirmas Witbier

Standartinė Kartman »

Sveiki,

planas šeštadienį virti daug gerų atsiliepimų turinti Kišiniova http://www.aludariuklubas.lt/receptas/1337-kisiniovas, klausimas dėl salinimo, ar salyklą ir dribsnius viską kartu dėti? Ar kaip rašo savasalus pavirti juos mažame kiekyje vandens ir palaikius 30min sudėti su salyklu?

Planas yra vežtis i Bliuzus, todėl mąstau apie pilstymą į litrinukus bambaliukus. Bet ar neišsproginės ir šiaip žinant, kad šaltai nebus galimybės laikyti festo metu, nebus witbiero fontanai iš tų bambaliukų?
Vartotojo avataras
Kartman
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 2016-01-27, 10:56

Re: Pirmas Witbier

Standartinė Kartman »

Aš su Brewferm Blanche mėginsiu daryt.
O dėl sproginėjimo ar fontanu iš bambaliuku, mano susirūpinimas jog kvietinukus reik smarkiau užgazuoti. Ar čia dabar pats busiu susimaišęs, nes užmečiau iš naujo akį į http://www.brewersfriend.com/beer-priming-calculator/ tai reiktų priminga daryt pagal Belgian ale? Ar pagal German wheat beer?
Vartotojo avataras
Gytis
Pranešimai: 1828
Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30

Re: Pirmas Witbier

Standartinė Gytis »

Gazuok įprastai kaip kitus ir bus gerai. Nereikia jokio specialaus užgazavimo.
ATSAKYTI