Sveiki,
planas šeštadienį virti daug gerų atsiliepimų turinti Kišiniova http://www.aludariuklubas.lt/receptas/1337-kisiniovas, klausimas dėl salinimo, ar salyklą ir dribsnius viską kartu dėti? Ar kaip rašo savasalus pavirti juos mažame kiekyje vandens ir palaikius 30min sudėti su salyklu?
Planas yra vežtis i Bliuzus, todėl mąstau apie pilstymą į litrinukus bambaliukus. Bet ar neišsproginės ir šiaip žinant, kad šaltai nebus galimybės laikyti festo metu, nebus witbiero fontanai iš tų bambaliukų?
Pirmas Witbier
- Kartman
- Pranešimai: 7
- Užsiregistravo: 2016-01-27, 10:56
Re: Pirmas Witbier
Aš su Brewferm Blanche mėginsiu daryt.
O dėl sproginėjimo ar fontanu iš bambaliuku, mano susirūpinimas jog kvietinukus reik smarkiau užgazuoti. Ar čia dabar pats busiu susimaišęs, nes užmečiau iš naujo akį į http://www.brewersfriend.com/beer-priming-calculator/ tai reiktų priminga daryt pagal Belgian ale? Ar pagal German wheat beer?
O dėl sproginėjimo ar fontanu iš bambaliuku, mano susirūpinimas jog kvietinukus reik smarkiau užgazuoti. Ar čia dabar pats busiu susimaišęs, nes užmečiau iš naujo akį į http://www.brewersfriend.com/beer-priming-calculator/ tai reiktų priminga daryt pagal Belgian ale? Ar pagal German wheat beer?
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: Pirmas Witbier
Gazuok įprastai kaip kitus ir bus gerai. Nereikia jokio specialaus užgazavimo.