HBH ALUS
-
- Pranešimai: 31
- Užsiregistravo: 2016-02-11, 14:49
HBH ALUS
Kilo toks klausimas. Gal kas bandėt ragaudami išnarstyti HBH šviesaus alaus sudėti
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: HBH ALUS
O ką ten narstyti ? Maltosos bazinis + 5-10% maltosos karamelinio, lagerio mielės ir magnumo 10-15 IBU.
-
- Pranešimai: 31
- Užsiregistravo: 2016-02-11, 14:49
Re: HBH ALUS
o kiap (medaus)ar galima taip vadinti saldumas šeip neatsiranda? gal bent tada nujaučiat kokias mieles naudoja
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: HBH ALUS
Saldumui gauti yra n variantu
1. Daugiau karamelinio 30%
2. Užsalinti 70C
3. Apynių iki 10 IBU, labai išlys salykliškumas (nu tipo medus )
4. Mieles pakankinti, kad neišfermentuotu.
infekcija poskoniui išgauti BŪTINA.
Pritaikius visus punktus gausis tipinis Lietuviškas karamelinis šlykštusis
1. Daugiau karamelinio 30%
2. Užsalinti 70C
3. Apynių iki 10 IBU, labai išlys salykliškumas (nu tipo medus )
4. Mieles pakankinti, kad neišfermentuotu.
infekcija poskoniui išgauti BŪTINA.
Pritaikius visus punktus gausis tipinis Lietuviškas karamelinis šlykštusis
-
- Pranešimai: 31
- Užsiregistravo: 2016-02-11, 14:49
Re: HBH ALUS
infekcija poskoniui išgauti BŪTINA.
Pritaikius visus punktus gausis tipinis Lietuviškas karamelinis šlykštusis
Nori paskyti kad tautičai mėgsta šlykštu alų
Pritaikius visus punktus gausis tipinis Lietuviškas karamelinis šlykštusis
Nori paskyti kad tautičai mėgsta šlykštu alų
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: HBH ALUS
iš medaus saldumas neatsiranda. Mielės turbūt w34/70.vytautas 678 rašė:o kiap (medaus)ar galima taip vadinti saldumas šeip neatsiranda? gal bent tada nujaučiat kokias mieles naudoja
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: HBH ALUS
Jei kas norite rimčiau paskaityti apie "saldžius alus" tai
http://byo.com/stories/issue/item/3463- ... -mr-wizard
3-čias skyrius.
http://byo.com/stories/issue/item/3463- ... -mr-wizard
3-čias skyrius.