Sveiki,
Esu dar "žalias" virėjas, bandau perprasti kas su kuo dera ir prie ko limpa, visi virimai buvo pagal kitų receptus, lyg ir gavosi (bent jau aplinka suvartojo ir dar prašo ). Mėgstu labiau juodą alų, todėl bandau dėlioti pirmą receptą, lyg ir stouto, jeigu gerai jau susipažinau su stiliais.
Būtų smagu išgirsti kometarus, ar į temą ar visai į "pievą" nuvairavau:
https://www.aludariuklubas.lt/receptas/ ... be1a60d1ff
Jeigu visai pieva - toliau mokytis
pirmas bandymas dėti receptą
- kestutis
- Pranešimai: 7
- Užsiregistravo: 2016-12-02, 14:10
Re: pirmas bandymas dėti receptą
Ačiū, bandysiu penktadienį virt.
- kestutis
- Pranešimai: 7
- Užsiregistravo: 2016-12-02, 14:10
Re: pirmas bandymas dėti receptą
O rūgštis nuo skrudintų miežių atsiranda?
-
- Pranešimai: 8
- Užsiregistravo: 2015-04-08, 20:56
Re: pirmas bandymas dėti receptą
http://byo.com/stories/issue/item/1674-style-profile
siūlau pasiskaityti
siūlau pasiskaityti
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: pirmas bandymas dėti receptą
Nuo manęs du centai:
Ko tikiesi pamirkes avižinius dribsnius ? Spėju gausi tik baltymų.
Ko tikiesi pamirkes avižinius dribsnius ? Spėju gausi tik baltymų.
- kestutis
- Pranešimai: 7
- Užsiregistravo: 2016-12-02, 14:10
Re: pirmas bandymas dėti receptą
kiek spėjau priskaityt, avižų dribsniai priduoda skonio ir "tirštumo", kaip avižinė košė , panašu, kad dėl jų ir puta turėtų standi gautis. Nebent tai neveikia mirkant?
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: pirmas bandymas dėti receptą
Va pats ir atspėjai, mirkymas tai ne salinimas.