pirmas bandymas dėti receptą

ATSAKYTI
Vartotojo avataras
kestutis
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 2016-12-02, 14:10

pirmas bandymas dėti receptą

Standartinė kestutis »

Sveiki,

Esu dar "žalias" virėjas, bandau perprasti kas su kuo dera ir prie ko limpa, visi virimai buvo pagal kitų receptus, lyg ir gavosi (bent jau aplinka suvartojo ir dar prašo :) ). Mėgstu labiau juodą alų, todėl bandau dėlioti pirmą receptą, lyg ir stouto, jeigu gerai jau susipažinau su stiliais.

Būtų smagu išgirsti kometarus, ar į temą ar visai į "pievą" nuvairavau:

https://www.aludariuklubas.lt/receptas/ ... be1a60d1ff

Jeigu visai pieva - toliau mokytis :D
Vartotojo avataras
kestutis
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 2016-12-02, 14:10

Re: pirmas bandymas dėti receptą

Standartinė kestutis »

Ačiū, bandysiu penktadienį virt.
Vartotojo avataras
kestutis
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 2016-12-02, 14:10

Re: pirmas bandymas dėti receptą

Standartinė kestutis »

O rūgštis nuo skrudintų miežių atsiranda?
Vartotojo avataras
Lrytas1
Pranešimai: 1149
Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21

Re: pirmas bandymas dėti receptą

Standartinė Lrytas1 »

Nuo manęs du centai:
Ko tikiesi pamirkes avižinius dribsnius ? Spėju gausi tik baltymų.
Vartotojo avataras
kestutis
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 2016-12-02, 14:10

Re: pirmas bandymas dėti receptą

Standartinė kestutis »

kiek spėjau priskaityt, avižų dribsniai priduoda skonio ir "tirštumo", kaip avižinė košė ;), panašu, kad dėl jų ir puta turėtų standi gautis. Nebent tai neveikia mirkant?
Vartotojo avataras
Lrytas1
Pranešimai: 1149
Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21

Re: pirmas bandymas dėti receptą

Standartinė Lrytas1 »

Va pats ir atspėjai, mirkymas tai ne salinimas.
ATSAKYTI