Čia gal bus blogo skonio ženklas, bet man kartais visai patinka "Kauno šviesusis" (nu va šitas), jis turi tokį gan specifinį skonį, ne kaip dauguma didžiųjų daryklų lagerių. Norėčiau pabandyti pasidaryti...
Ar galit patart dėl recepto? Kaip išgauti tą specifinį "Kauno alaus" skonį? Ar kažkokį šviesų karamelinį naudot, ar kažkaip kitaip salint, ilgai nuvirinėt ar pan..?
"Kauno šviesusis"
-
- Pranešimai: 268
- Užsiregistravo: 2017-09-11, 21:49
Pereiti į
- Forumo reikalai
- ↳ Forumo taisyklės
- ↳ Aludarių forumo pranešimai
- ↳ Diskusijos apie forumą
- Aludarių taurė 2021
- Skubiai reikia patarimo
- Naujokų klausimai
- Verdam alų
- ↳ Mielės
- ↳ Apyniai
- ↳ Salyklai
- ↳ Vanduo
- ↳ Alaus priedai
- ↳ Salinimas / Tekinimas / Virimas
- ↳ Fermentacija / Pilstymas / Brandinimas
- ↳ Alaus stiliai / receptai / receptų skaičiuoklės
- ↳ Alaus išvaizda, kvapai, skoniai, poskoniai ir kt.
- ↳ Infekcija/Dezinfekcija
- Techniniai dalykai: įranga, įrankiai, prietaisai
- Anekdotai, linksmybės, blevyzgos ir skundai
- Aludarių bendruomeniniai reikalai
- ↳ Aludarių asociacija "Atviras alus"
- ↳ Aludarių taurė
- ↳ Aludarių taurė 2020
- ↳ Aludarių Taurė 2019
- ↳ Aludarių taurė 2018
- ↳ Aludarių taurė 2017
- ↳ Aludarių taurė 2016
- ↳ Aludarių taurė 2015
- ↳ Aludarių taurė 2014
- ↳ Aludarių taurė 2013
- ↳ Atviro Alaus Taurė 2012
- ↳ Vilniaus aludarių klubas (VAK'as)
- ↳ Kauno aludariai
- ↳ Alaus brolija
- ↳ aludariuklubas.lt
- ↳ Visi kiti reginiai / reikalai
- Skelbimai
- ↳ Ieškau
- ↳ Siūlau
- ↳ Keičiu