Sveiki,
rekomenduokite prašau greitai pagaminamo (3-4 savaitės nuo išvirimo) alaus receptą. Kiek receptų bandžiau, tai visus kažkaip tenka ilgiau brandinti.. gal kas turi kokį neblogą greitai gaminamo alaus receptą. Ačiū.
rekomenduokite prašau greitai pagaminamo (3-4 savaitės nuo išvirimo) alaus receptą
- argentas
- Pranešimai: 18
- Užsiregistravo: 2013-11-13, 22:22
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: Reikia rekomendacijos
Ar tikrai užtenka fermenteryje palaikyti vos savaitę? Spės mielės apsivalyt/neliks įkyraus jų skonio?
- traskis
- Pranešimai: 83
- Užsiregistravo: 2013-03-07, 11:19
Re: Reikia rekomendacijos
Kažin ar pavyks,nuo išpilstymo į butelius 3-5 savaitės(elis),tada tik subresta alus-parodo savo tikra skonį tai ką pridirbai-padarei,gali gerti ir po savaites nuo išpilstymo,bet tada gerk utenos,nes bręsdamas alus labai keičiasi(skonis),rekomenduoju brandinti mėnesį,ir tik po to mėgautis(čia apie elį)
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: Reikia rekomendacijos
Kviečių brandinti nėra prasmės. Dauguma prastėja jau po poros savaičių.
-
- Pranešimai: 1
- Užsiregistravo: 2015-07-06, 19:39
Re: Reikia rekomendacijos
padekit ir man rasti/sukurti/ http://gate2home.com/Lithuanian-Keyboard
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21