Fermentacijos stabdymas

ATSAKYTI
Zhiniukas
Pranešimai: 227
Užsiregistravo: 2015-08-18, 10:46

Fermentacijos stabdymas

Standartinė Zhiniukas »

Klausimas - ar galiam stabdyti fermentaciją, kol dar viskas nensufermentavo? Pvz pakeliant temperatūrą.
Iki kiek laipsnių reikėtų alų kaitinti?

Aš čia nealkoholiniam alui taikyčiau, tai alkoholio nugaravimas neaktualus.
Vartotojo avataras
Lrytas1
Pranešimai: 1149
Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21

Re: Fermentacijos stabdymas

Standartinė Lrytas1 »

Gali bandyti butelyje pasterizuoti, į puodą su vandenių dedi alus bonkę ir kontrolinį butelį su vandeniu ir termometru viduje. Šildai iki kokiu 72c.
ATSAKYTI