Sveikučiai.
Kadangi namie du padaužos ir dar kelių nesiekia (nu vienas jau siekia ) ir apsirgę šiek tiek, tai su laiku baisai blogai ir bijau kad pradėjęs pilstyt alų į butelius, galiu paprasčiausiai nespet.
Tad ar galiu pilstymą skelt į du etapus?
Tarkim - šiandien pusę išpilstau, na o kitą puse rytoj?
Alaus buteliavimas
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: Alaus buteliavimas
Gali, tik cukraus nesudėk į visą kiekį iškart.
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: Alaus buteliavimas
Tai jeigu cukrų tiesiai į butelius, tai kaip ir nėra to pavojaus. Kitaip reikėtų į du fermenterius visą kiekį skelti.