Antrinė fermentacija su konservuotais vaisiais
-
- Pranešimai: 30
- Užsiregistravo: 2017-12-30, 13:55
Antrinė fermentacija su konservuotais vaisiais
Sveiki, klausimas būtu toks, ar yra teke kažkam naudoti konservuotus vaisius antrinėje? Feentuojasi wipa, ir perpylęs į antrine noriu įdėti konservuotų mangų, bet geriau juos dėti gabalais ar trimti į košelę? Su visoms sultim esančiom skardinėje ar tika vaisius pačius? Ir be to, kiek laiko dar laikyti antrinėje su mangais? Iš anksto dėkui!
-
- Pranešimai: 30
- Užsiregistravo: 2017-12-30, 13:55
Re: Antrinė fermentacija su konservuotais vaisiais
Tai,kad čia skubėjimas ir neturėjimas įpročio pasitikrinti klaidų parašius postą
- Peckelis
- Pranešimai: 971
- Užsiregistravo: 2013-01-12, 10:32
Re: Antrinė fermentacija su konservuotais vaisiais
Konservuotų nesu naudojęs - daug cukraus ir mažai vaisių, dažnai dar stabilizatorių įvairaus plauko esama. Jei dėčiau, tai tik smulkintus vaisius 3-5 paroms. O kas per stilius pas poną? Čia dėl mangų klausimas. Kiek žinau, miestukas Vermont vadinasi. Ar vistik kvietinis IPA?
-
- Pranešimai: 30
- Užsiregistravo: 2017-12-30, 13:55
Re: Antrinė fermentacija su konservuotais vaisiais
Tiesiai į dešimtuką, kvietinė IPA arba paprasčiau wipa o dėl naturaliai spaustų sulčių kaip galimybė?
- Peckelis
- Pranešimai: 971
- Užsiregistravo: 2013-01-12, 10:32
Re: Antrinė fermentacija su konservuotais vaisiais
Ko gero, galima. Bet sultys - tai daugiau vaisių cukrus ir nedaug aomatinių medžiagų. Todėl pasaulio tautos paprastai naudoja piure.