Puslapis 11

Sous Vide panaudojimas alaus virimui

Parašytas: 2019-12-17, 23:30
valytojas
Gal esate bandę kažką panašaus?
Man pasirodė, kad gerokai paprasčiau verdant nedidelius kiekius neturint patalpų( ~10l, bute), neužsiimant tekinimu, temperatūrų skaičiavimu ir pan.
https://www.homebrewersassociation.org/ ... on-cooker/
https://www.youtube.com/watch?v=cQCmDv-5JUk

Kokius matote minusus šio būdo?

Re: Sous Vide panaudojimas alaus virimui

Parašytas: 2019-12-18, 10:42
Zhiniukas
Aš naudoju alaus virimo aparatą Sous vide mėsai.
Aš matau tokius minusus naudojant sous vide įmerkiamą aparatą:
1. Naudojimas įmanomas tik BIAB variantui.
2. Misos cirkuliacijos visame puode nebus. Vienas šonas bus šilta, kitas gali atvėsti. Vistiek reikės puodo apšiltinimo
3. Neaišku koks yra kaitinimo elementas aparate. Gali prisvilti misa.

IMHO jei tokį daiktą turi - gali mėginti. Jei neturi, geriau pirkti alaus virimo puodą.

Re: Sous Vide panaudojimas alaus virimui

Parašytas: 2019-12-18, 21:44
Awtas
Gerai pasterizuot saldų sidrą buteliuose. Sumerki i puodą ir šildai, lengva palaikyt reikiamą temperatūrą.