Sveiki,
Durnas klausimas, bet prireikė 150 vnt. 500ml stiklinių butelių. Kur galima būtų Vilniuje už protingą kainą jų įsigyti? Bijau, kad iš pažįstamų tiek nepririnksiu, "bomžauti" nesinori, o mokėti kosmines pinigų sumas taip pat...
Iš kur traukiat butelius?
- MK
- Pranešimai: 100
- Užsiregistravo: 2011-02-18, 14:15
Re: Iš kur traukiat butelius?
draugai, kaimynai per kelis kartus sandėliukus pratuštino ir atsirado pas mane apie 100 butelių. neprašyk atiduot, o mainyk į alų tarkim 10 tuščių į porą pilnų greit prisirinksi reikiamą kiekį.
- erstikis
- Pranešimai: 198
- Užsiregistravo: 2011-02-09, 07:59
Re: Iš kur traukiat butelius?
Ką reiškia "kosminiai pinigai"? Taros supirktuvėj gautum kogero po 0,25Lt. Jei ši kaina tau kosminė, tada belieka draugai ir pažįstami.
- Tomas Žeimys
- Pranešimai: 321
- Užsiregistravo: 2012-05-25, 09:52
Re: Iš kur traukiat butelius?
O taros supirktuvės juos ne tik superka bet ir parduoda?
0.25 cnt. yra labai jau net teisinga kaina. Tiesiog teko matyti po 1.5 lt parduodamų tai čia jau man nelogiška...
0.25 cnt. yra labai jau net teisinga kaina. Tiesiog teko matyti po 1.5 lt parduodamų tai čia jau man nelogiška...
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: Iš kur traukiat butelius?
Kai man reikėjo, pirkau prie supirktuvės. Pačioje supirktuvėje nepardavė, kažką iš serijos "vaikšto čia visokie" pasakė. Palaukiau 5 min, atvarė bičas su 60 butelių ar daugiau ir nupirkau viską.
Čia Šiaurės miestelyje buvo, prie Rimi hiperio. Ten srautas didelis, po to iš karto dar su 4 maišais butelių atvarė.
Čia Šiaurės miestelyje buvo, prie Rimi hiperio. Ten srautas didelis, po to iš karto dar su 4 maišais butelių atvarė.
- Vajezus
- Pranešimai: 123
- Užsiregistravo: 2012-02-20, 16:29
Re: Iš kur traukiat butelius?
@T&M Beer
Jei dar negavai brukstelk i PM. Gal pavyks bent kazkiek pagelbet jei veiksmas Vilniuj.
Jei dar negavai brukstelk i PM. Gal pavyks bent kazkiek pagelbet jei veiksmas Vilniuj.
Re: Iš kur traukiat butelius?
Mano klausimas/pasamprotavimas galbūt šitoj temoj labiausiai tiktų...
Kokį alų tinka gerti su mielėmis? Žinau kad kvietinius tikrai, o ar pvz. visus belgiškus irgi? Ar dar kuriuos nors?
Klausiu dėl butelių stiklo spalvos. Kaip žinia yra tokie juodo stiklo (praktiškai nepermatomi) buteliai - pvz. "Vilkmergės" ar "Sakiškių". Man Vilkmergės patinka, kad jie yra 0,4L tai mėgstu į tokius pilstyt stipresnį alų. Tik jie turi vieną didelį trūkumą - pilstyt reikia su prožektorium ir kai iš jų pili, nematai kada nuosėdos pradeda bėgt Tai vat galvoju tokius juodus buteliukus naudot tiems alums kuriuos galima gert su mielėm - pvz. stipresnius belgiškus, kurių daug neišgersi, ir galima drąsiai visą butelį su mielėm į taurę suverst.
Kokį alų tinka gerti su mielėmis? Žinau kad kvietinius tikrai, o ar pvz. visus belgiškus irgi? Ar dar kuriuos nors?
Klausiu dėl butelių stiklo spalvos. Kaip žinia yra tokie juodo stiklo (praktiškai nepermatomi) buteliai - pvz. "Vilkmergės" ar "Sakiškių". Man Vilkmergės patinka, kad jie yra 0,4L tai mėgstu į tokius pilstyt stipresnį alų. Tik jie turi vieną didelį trūkumą - pilstyt reikia su prožektorium ir kai iš jų pili, nematai kada nuosėdos pradeda bėgt Tai vat galvoju tokius juodus buteliukus naudot tiems alums kuriuos galima gert su mielėm - pvz. stipresnius belgiškus, kurių daug neišgersi, ir galima drąsiai visą butelį su mielėm į taurę suverst.
Re: Iš kur traukiat butelius?
Pilnai su Tavim sutinku, be mielių daug "tikresnis" konkretaus alaus skonis.
Bet šiuo atveju man įdomu kokiam alui (bendrai imat stilius) "ne tragedija" įsipilt mielių. Nesakau kad išskalanduot ir visai viską suvaryt nuo dugno, bet normaliai iš lėto pilant, jei mielės gerai nusėdusios, tai didžioji dalis lieka ant dugno - Weisenui/Witbierui ir Belgiškiems kaip suprantu čia nieko tokio?
Beje, mačiau video kaip serviruot belgišką "Tongerlo", tai ten iš viso - supila buteliuką iš lėto į taurę, bet palieka ant dugno kokį pirštą alaus, tada tą likusį paskalanduoja su mielėm ir užpila ant alaus taurėje. - tai tokiu atveju tai grynai 100% mielių suvaro į taurę.
Bet šiuo atveju man įdomu kokiam alui (bendrai imat stilius) "ne tragedija" įsipilt mielių. Nesakau kad išskalanduot ir visai viską suvaryt nuo dugno, bet normaliai iš lėto pilant, jei mielės gerai nusėdusios, tai didžioji dalis lieka ant dugno - Weisenui/Witbierui ir Belgiškiems kaip suprantu čia nieko tokio?
Beje, mačiau video kaip serviruot belgišką "Tongerlo", tai ten iš viso - supila buteliuką iš lėto į taurę, bet palieka ant dugno kokį pirštą alaus, tada tą likusį paskalanduoja su mielėm ir užpila ant alaus taurėje. - tai tokiu atveju tai grynai 100% mielių suvaro į taurę.
Re: Iš kur traukiat butelius?
Tai grįžtant prie klausimo esmės - juodo stiklo buteliai, iš praktinės namų aludario pusės, ko gero tinkami tik kvietiniams..
Bet kvietinius pilstyt į 0,4L tai bereikalingas žaidimas... ko gero reiks mest lauk tuos juodus Vilkmergės butelius. (nors talpa jų man labai patinka - 0,33l kiek mažoka, 0,5l jau kiek per daug kokiam ~8% porteriui, o 0,4l pats tas )
Bet kvietinius pilstyt į 0,4L tai bereikalingas žaidimas... ko gero reiks mest lauk tuos juodus Vilkmergės butelius. (nors talpa jų man labai patinka - 0,33l kiek mažoka, 0,5l jau kiek per daug kokiam ~8% porteriui, o 0,4l pats tas )