Puslapis 11

"PIEVOS" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 00:52
AndriusK
....žolė, kanapės, marichuana.... jūs galit pabaigt.... :)
Taigi, esmė tokia, kad matau alų su kanapėm parduotuvėj...
Klausimas:
Kurią dalį dėt? (sėklos, stiebas, lapai, šaknys)
Kada? (Salinant, verdant, fermentuojant)
Kiekis?
Kokia bazė (salyklai, apyniai)

Dėkui visiems dalyvavusiems diskusijoje.

Re: "žolė" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 12:20
elis
gerai pabaigiu.:D ......kokainas ,ekstazis,markutės, amfa,psilocibinas(grybukai),čefyras,heroinas,širka...... :lol:

Pakepintas sėklas į salinimą,tekinimą,virimą. Į pirminę-antrinę abejojų nes bus ,tikėtina, riebalų.

kiekis?fantazijos reikalas
bazė ? kad derėtų
apyniai? kad neužgožtų paprastai 60min.kartumui,arba, jau subtilu ,kad paryškintų vienas kitą.

Re: "žolė" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 12:30
Gytis
O jūs nieko prieš, kad aš truputį jūsų diskusiją paredaguosiu ir paliksiu tik dalykinę informaciją?

Re: "žolė" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 12:33
elis
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oi ,negaliu, pramušė!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D


kam redaguot ? geriau prisijunkkkk :lol: :lol: :lol:

Re: "žolė" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 12:50
Lrytas1
O kam gerą daiktą gadinti, ta prasme alų ?

Re: "žolė" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 12:59
elis
:lol: :D :lol: :mrgreen: :geek: :ugeek: :shock: :o :lol: :lol: :lol: :lol:
Kam du gerus daigtus kadint ??? :D :lol: :lol: :lol:

Re: "žolė" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 13:29
AndriusK
Tai dėsim sėklas. OK.
Sėklos pas mame bus po aliejaus spaudimo (išspaudos).
Šitą košę vistiek kept? Šiaip riebalų minimaliai po spaudimo liks.
Dar tiksliau su kiekiais gal galima? 10-100-1000 g dėt į virimą? Virt ilgiau ar trumpiau?

Re: "žolė" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 13:32
AndriusK
Du geri daiktai kai susidaudina - gainasi geras daiktas kvadratu. Tikėtina...

Re: "žolė" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 13:40
elis
Tada bandyk tą košę prasitrupinti ir paskrudinti ant skardos orkaitei prie kokių 180C .
tikrai ne 10 gramų.daugiau .žiūrėt kiek to skonio ,eterio likę.manau kokie 200-400 gr.
Dėčiau daugiau į salinimą-tekinimą,ir ~ 1/3 į kokią 20 min.,nes kvapo nelabai matyt išgausi iš išspaudų ,o alų labai sudrumsi miltais,taigi prioritetas manau būtų didesne puse į pirmają dalį.

Re: "PIEVOS" aluje

Parašytas: 2017-06-19, 15:52
AndriusK
Ačiū už patarimus :) progai pasitaikius pabandysiu.