"PIEVOS" aluje
-
- Pranešimai: 116
- Užsiregistravo: 2016-12-20, 22:54
"PIEVOS" aluje
....žolė, kanapės, marichuana.... jūs galit pabaigt....
Taigi, esmė tokia, kad matau alų su kanapėm parduotuvėj...
Klausimas:
Kurią dalį dėt? (sėklos, stiebas, lapai, šaknys)
Kada? (Salinant, verdant, fermentuojant)
Kiekis?
Kokia bazė (salyklai, apyniai)
Dėkui visiems dalyvavusiems diskusijoje.
Taigi, esmė tokia, kad matau alų su kanapėm parduotuvėj...
Klausimas:
Kurią dalį dėt? (sėklos, stiebas, lapai, šaknys)
Kada? (Salinant, verdant, fermentuojant)
Kiekis?
Kokia bazė (salyklai, apyniai)
Dėkui visiems dalyvavusiems diskusijoje.
-
- Pranešimai: 149
- Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27
Re: "žolė" aluje
gerai pabaigiu. ......kokainas ,ekstazis,markutės, amfa,psilocibinas(grybukai),čefyras,heroinas,širka......
Pakepintas sėklas į salinimą,tekinimą,virimą. Į pirminę-antrinę abejojų nes bus ,tikėtina, riebalų.
kiekis?fantazijos reikalas
bazė ? kad derėtų
apyniai? kad neužgožtų paprastai 60min.kartumui,arba, jau subtilu ,kad paryškintų vienas kitą.
Pakepintas sėklas į salinimą,tekinimą,virimą. Į pirminę-antrinę abejojų nes bus ,tikėtina, riebalų.
kiekis?fantazijos reikalas
bazė ? kad derėtų
apyniai? kad neužgožtų paprastai 60min.kartumui,arba, jau subtilu ,kad paryškintų vienas kitą.
Paskutinį kartą redagavo 2 elis. Iš viso redaguota 2017 kartus.
- Gytis
- Pranešimai: 1828
- Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30
Re: "žolė" aluje
O jūs nieko prieš, kad aš truputį jūsų diskusiją paredaguosiu ir paliksiu tik dalykinę informaciją?
-
- Pranešimai: 149
- Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27
Re: "žolė" aluje
Oi ,negaliu, pramušė!!!!!!!
kam redaguot ? geriau prisijunkkkk
- Lrytas1
- Pranešimai: 1149
- Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21
Re: "žolė" aluje
O kam gerą daiktą gadinti, ta prasme alų ?
-
- Pranešimai: 149
- Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27
Re: "žolė" aluje
Kam du gerus daigtus kadint ???
-
- Pranešimai: 116
- Užsiregistravo: 2016-12-20, 22:54
Re: "žolė" aluje
Tai dėsim sėklas. OK.
Sėklos pas mame bus po aliejaus spaudimo (išspaudos).
Šitą košę vistiek kept? Šiaip riebalų minimaliai po spaudimo liks.
Dar tiksliau su kiekiais gal galima? 10-100-1000 g dėt į virimą? Virt ilgiau ar trumpiau?
Sėklos pas mame bus po aliejaus spaudimo (išspaudos).
Šitą košę vistiek kept? Šiaip riebalų minimaliai po spaudimo liks.
Dar tiksliau su kiekiais gal galima? 10-100-1000 g dėt į virimą? Virt ilgiau ar trumpiau?
-
- Pranešimai: 116
- Užsiregistravo: 2016-12-20, 22:54
Re: "žolė" aluje
Du geri daiktai kai susidaudina - gainasi geras daiktas kvadratu. Tikėtina...
-
- Pranešimai: 149
- Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27
Re: "žolė" aluje
Tada bandyk tą košę prasitrupinti ir paskrudinti ant skardos orkaitei prie kokių 180C .
tikrai ne 10 gramų.daugiau .žiūrėt kiek to skonio ,eterio likę.manau kokie 200-400 gr.
Dėčiau daugiau į salinimą-tekinimą,ir ~ 1/3 į kokią 20 min.,nes kvapo nelabai matyt išgausi iš išspaudų ,o alų labai sudrumsi miltais,taigi prioritetas manau būtų didesne puse į pirmają dalį.
tikrai ne 10 gramų.daugiau .žiūrėt kiek to skonio ,eterio likę.manau kokie 200-400 gr.
Dėčiau daugiau į salinimą-tekinimą,ir ~ 1/3 į kokią 20 min.,nes kvapo nelabai matyt išgausi iš išspaudų ,o alų labai sudrumsi miltais,taigi prioritetas manau būtų didesne puse į pirmają dalį.
-
- Pranešimai: 116
- Užsiregistravo: 2016-12-20, 22:54
Re: "PIEVOS" aluje
Ačiū už patarimus progai pasitaikius pabandysiu.