Kada geriausia dėti prieskonius?

Vartotojo avataras
Doo
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: 2014-02-25, 11:07

Kada geriausia dėti prieskonius?

Standartinė Doo » 2014-10-29, 09:09

Sveiki,

artėjant šventėms ruošiuosi virti alų su prieskoniais (cinamonas, gvazdikėliai, kardamonas). Tačiau iškilo klausimas, kada geriausia dėti prieskonius, virimo pradžioje ar pabaigoje, likus maždaug 15 min. iki virimo pabaigos? Tie kas virėte tokį alų, kokį maždaug kiekį dedate 20-čiai litrų?


Ačiū už atsakymus



Vartotojo avataras
Artis
Pranešimai: 336
Užsiregistravo: 2011-02-20, 12:03

Re: Naujokų klausimai

Standartinė Artis » 2014-10-29, 09:18

Beveik visais atvejais tik virimo gale.

Kiekiai priklauso nuo prieskonių, nuo alaus (kiekio, abv, stiliaus).