Kada geriausia dėti prieskonius?
Parašytas: 2014-10-29, 09:09
Sveiki,
artėjant šventėms ruošiuosi virti alų su prieskoniais (cinamonas, gvazdikėliai, kardamonas). Tačiau iškilo klausimas, kada geriausia dėti prieskonius, virimo pradžioje ar pabaigoje, likus maždaug 15 min. iki virimo pabaigos? Tie kas virėte tokį alų, kokį maždaug kiekį dedate 20-čiai litrų?
Ačiū už atsakymus
artėjant šventėms ruošiuosi virti alų su prieskoniais (cinamonas, gvazdikėliai, kardamonas). Tačiau iškilo klausimas, kada geriausia dėti prieskonius, virimo pradžioje ar pabaigoje, likus maždaug 15 min. iki virimo pabaigos? Tie kas virėte tokį alų, kokį maždaug kiekį dedate 20-čiai litrų?
Ačiū už atsakymus