"PIEVOS" aluje

ATSAKYTI
AndriusK
Pranešimai: 116
Užsiregistravo: 2016-12-20, 22:54

"PIEVOS" aluje

Standartinė AndriusK »

....žolė, kanapės, marichuana.... jūs galit pabaigt.... :)
Taigi, esmė tokia, kad matau alų su kanapėm parduotuvėj...
Klausimas:
Kurią dalį dėt? (sėklos, stiebas, lapai, šaknys)
Kada? (Salinant, verdant, fermentuojant)
Kiekis?
Kokia bazė (salyklai, apyniai)

Dėkui visiems dalyvavusiems diskusijoje.
elis
Pranešimai: 149
Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27

Re: "žolė" aluje

Standartinė elis »

gerai pabaigiu.:D ......kokainas ,ekstazis,markutės, amfa,psilocibinas(grybukai),čefyras,heroinas,širka...... :lol:

Pakepintas sėklas į salinimą,tekinimą,virimą. Į pirminę-antrinę abejojų nes bus ,tikėtina, riebalų.

kiekis?fantazijos reikalas
bazė ? kad derėtų
apyniai? kad neužgožtų paprastai 60min.kartumui,arba, jau subtilu ,kad paryškintų vienas kitą.
Paskutinį kartą redagavo 2 elis. Iš viso redaguota 2017 kartus.
Vartotojo avataras
Gytis
Pranešimai: 1828
Užsiregistravo: 2011-02-03, 22:30

Re: "žolė" aluje

Standartinė Gytis »

O jūs nieko prieš, kad aš truputį jūsų diskusiją paredaguosiu ir paliksiu tik dalykinę informaciją?
elis
Pranešimai: 149
Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27

Re: "žolė" aluje

Standartinė elis »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oi ,negaliu, pramušė!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D


kam redaguot ? geriau prisijunkkkk :lol: :lol: :lol:
Vartotojo avataras
Lrytas1
Pranešimai: 1149
Užsiregistravo: 2013-03-10, 23:21

Re: "žolė" aluje

Standartinė Lrytas1 »

O kam gerą daiktą gadinti, ta prasme alų ?
elis
Pranešimai: 149
Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27

Re: "žolė" aluje

Standartinė elis »

:lol: :D :lol: :mrgreen: :geek: :ugeek: :shock: :o :lol: :lol: :lol: :lol:
Kam du gerus daigtus kadint ??? :D :lol: :lol: :lol:
AndriusK
Pranešimai: 116
Užsiregistravo: 2016-12-20, 22:54

Re: "žolė" aluje

Standartinė AndriusK »

Tai dėsim sėklas. OK.
Sėklos pas mame bus po aliejaus spaudimo (išspaudos).
Šitą košę vistiek kept? Šiaip riebalų minimaliai po spaudimo liks.
Dar tiksliau su kiekiais gal galima? 10-100-1000 g dėt į virimą? Virt ilgiau ar trumpiau?
AndriusK
Pranešimai: 116
Užsiregistravo: 2016-12-20, 22:54

Re: "žolė" aluje

Standartinė AndriusK »

Du geri daiktai kai susidaudina - gainasi geras daiktas kvadratu. Tikėtina...
elis
Pranešimai: 149
Užsiregistravo: 2015-07-06, 20:27

Re: "žolė" aluje

Standartinė elis »

Tada bandyk tą košę prasitrupinti ir paskrudinti ant skardos orkaitei prie kokių 180C .
tikrai ne 10 gramų.daugiau .žiūrėt kiek to skonio ,eterio likę.manau kokie 200-400 gr.
Dėčiau daugiau į salinimą-tekinimą,ir ~ 1/3 į kokią 20 min.,nes kvapo nelabai matyt išgausi iš išspaudų ,o alų labai sudrumsi miltais,taigi prioritetas manau būtų didesne puse į pirmają dalį.
AndriusK
Pranešimai: 116
Užsiregistravo: 2016-12-20, 22:54

Re: "PIEVOS" aluje

Standartinė AndriusK »

Ačiū už patarimus :) progai pasitaikius pabandysiu.
ATSAKYTI