Prisidirbau su kvaila klaida. Panaudojau kažkokius apinius su citrusiuniu prieskoniu. Alus sugadintas. 225l alaus laukia nežinomas likimas, nes neiškart supratau kame problema. Man jau yra buvę, kai alus pagavo infekciją, tą skonį jau pažystu. Šis yra kitoniškai rūgštus. Dar, jeigu tai būtų tik truputį, suprasčiau, tokiam kaip Lageriui tikrai tinka. Bet dabar stipriai rūgštus. Ar yra būdas, panaudojus kokią nors priemonę, sumažinti rūgštingumą? Nes alus dabar stovi pirmos fermentacijos induose ir dar yra galimybė, prieš jį perpilant į antros fermentacijos indą, įdėti kokią nors priemonę, kuri sumažintų tą rūgštumą. Labai reikia pagalbos, nes nemažą kiekį reikia gelbėti.
P.s. kiek stipriai rūgštus, nežinau, nes neturiu nei lakmuso popierėlių, nei kito būdo išmatuoti ph.