Bet iš tų apvalių ant dangtelio irgi ne kažką išspausi. Kad pigiai neatrodytų, reikia normalią etiketę daryti. Nors kita vertus Westvleteren iš viso be etikečių.
Regi, apie kokį "maketavimą" eina kalba? Tai tik informacinis lipdukas, kad nesumaišyti butelių. Bet jei stačiakampis jums nemielas, aš jį užpatentuosiu
Gyti, įtikinai, autorinių pretenzijų tau nereikšiu, ir toliau galėsi nemokamai šiuos lipdukus naudoti O jei rimtai - tai labai praktiškas reikalas. Tik kompiuterio ir spausdintuvo pagalba vienoj etiketėj galima labai daug info sutalpinti. Ir nereikia keliasdešimt kartų tą patį rašyti ranka.
@Tomas: taip, informacinis lipdukas. Jis labai patogus, nes nereikia kelti butelio, kad į etiketę žiūrėt. Ir užklijavus ant kamštelio išsimeta kartu su juo. Man tai tik privalumai
Nu žodžiu, aš ne prieš tuos kainų lipdukus, tik jie ant kamštelio man primena provincijos kioskelius su bambaliais. Nepykit - nieko asmeniško. Gal tiesiog aš pernelyg jautriai į juos reaguoju
Man atrodo, kad tie apvalūs lipdukai ant kamštelio turi du neginčijamus trūkumus: ant jų galima spausdinti spausdintuvu, nereikia rašyti rankomis, o taip pat jie išsimeta kartu su kamšteliu ir nereikia gramdyti etiketės nuo butelio.
@Regis, jei rasi nelupikų, prieš pirkdamas pasidalink info, prisidėčiau prie pirkimo, gal ir daugiau norinčių atsirastų.
Tik šitiems lipdukams dar reiks specialų spausdintuvą nusipirkt...
Regio nurodyti yra standartinio A4 formato ir gali atsispausdint tipiniu ofisiniu spausdintuvu..
Šiek tiek prie temos: http://www.labeljoy.com/
Nemokamai galima naudotis, palengvina maketavimą ir spausdinimą. Galima naudot kaip etikečių maketavimo priemonę.
Pradejau tokias klijuojamas etiketes naudot, susitaupo nemazai laiko, ir nusiplesia jos graziai paskui. Jei bus koks ipatingesnis alus tai ir spalvotai spauzdint galima
[attachment=9464,568]
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
bent Kaune senamiestį yra popieriaus parduotuvė, ten galima nusipirkti ir lipdukinio A4 popieriaus. atspausdini, susikarpai, klijuoji. dar draugas gaminosi etiketes medui kažkokioj firmelėj, reiks užklaust kur ir kiek kainavo.