man užtektų kviečių su medum bei aguonom, silkės su grybais ir kūčiukų su kisielium spanguolių.
ką skanaus jūs valgot?
pasidalinkim.
Kūčių stalas
- null
Re: Kūčių stalas
pupos (šabalbonai) ir (arba) pyragėliai iš jų tešlos, kanapinė druska, spanguolių kisielius..
- vidmantas
Mišrainė su kepta duona ir šebelkėm (šabalbonais), pagrinde žuvis visaip, ne lašišinė.
- erstikis
Mano žmona ir jos giminė neįsivaizduoja Kūčių be kūčiukų išmirkytų aguonų piene. Man tokios nesamonės neįkiši.
- runce
bulvės: keptos, virtos, bulvių salotos, bulvės su žuvim ir pan.
- Dainius
Aguonpienis ypatingai skanu! Kūčios ne kūčios be jojo, kaip ir miešimo - vandens su medum. O kur dar silkė su grybais, audytės, kepta žuvis, pupos, žirniai...
Bulves labai mėgstu, bet nepasigendu, mat tradiciškai vyrauja senoviniai valgiai, grūdinės kultūros. Bulvė palyginus neseniai pradėta vartoti.
Bulves labai mėgstu, bet nepasigendu, mat tradiciškai vyrauja senoviniai valgiai, grūdinės kultūros. Bulvė palyginus neseniai pradėta vartoti.
- GiN
ponasniekas, ar tu turėjai omeny pupas, ar pupeles (šabalbonus)? Šabalbonai, tai daržinės pupelės: http://www.augalai.info/darzine-pupele- ... garis.html
Mes tai ypatingų valgių nedarom, tik žiūrim, kad būtų ne mažiau 12 skirtingų. Žinoma, visada turime silkės ar kokios kitos žuvies ir kūčiukų. Visa kita - pagal nuotaiką
Alkoholio beveik nevartojam, kartais išgeriam po mažą taurę raudono vyno. Užtad, kai ateina Kalėdos, tada jau - aleliuja! Galima ir aliuko išsitraukt kokio prabangesnio 
Mes tai ypatingų valgių nedarom, tik žiūrim, kad būtų ne mažiau 12 skirtingų. Žinoma, visada turime silkės ar kokios kitos žuvies ir kūčiukų. Visa kita - pagal nuotaiką