Kristallweisen`o virimas
- Peckelis
Kristallweisen`o virimas
Ar kas yra bandęs namų sąlygomis be filtracijos padaryti kristallweisen? Ką darėte, ar pavyko? Kodėl ne?:D
- vidmantas
Re: Kristallweisen`o virimas
Skaidrų daręs, baltymų pauzę ir skaidrintoją naudojau. Į šį stilių netaikiau ir jo subtilybėmis nesidomėjau. Gavosi gan skaidrus, lengvas, man netgi labiau prie dūšios nei hefe, nes nelabai aš kvietinių fanas. Ko tu tikiesi iš jo. Ir man įdomu paliko 
- pofke
Wyeast 3333?
- Peckelis
Pofke>Gerai būtų 3333. Nea, 3068
Vidmantas> Tą patį ir pasidariau. Matai, aviečiuosiu aš jį, tai murzinas rausvas būtų toks "Kraujo puta". Kaip ir nenoriu. Žiūrėsiu, kas pavyks su žemos flokuliacijos mielėmis:)
Vidmantas> Tą patį ir pasidariau. Matai, aviečiuosiu aš jį, tai murzinas rausvas būtų toks "Kraujo puta". Kaip ir nenoriu. Žiūrėsiu, kas pavyks su žemos flokuliacijos mielėmis:)
- pofke
Tai jo, tokiu atveju koks nors skaidrintojas reikalingas. Su želatina ir wb-06 Dariaus kažkada, tai kaip Vidmantui manau panašiai gavosi - jau ne hefe, bet ir ne kristalo skaidrumo.
- Peckelis
Nu ką, yra iššūkis gauti kristalą! Jamam
- vidmantas
Kai tu gudriai, aš ir lazdų prisikaupęs avietinių tur alui. Galvojau kokiam dėl spalvos dėti. Tik niekaip nesugalvoju/sau neįrodžiau į kokį. Ar tu pačias uogas turėjai galvoje?
- Peckelis
Avietes kažkaip matau arba kvietiniame (veizene, wit`e ir kituose), arba PA, sakykim, škotiškame, kur stilius prašo labai mažai apynių ir nedaug karbo. Turėtų gražiai gult.
O avietės - darysiu du variantus pilstant. Vienas su miško aviečių pakoncentruotomis sultimis, kitas su aviečių ekstraktu. Lyginsim, kas prie dūšios - gimtinės vaisius ar buržuazinis išmislas:)
O avietės - darysiu du variantus pilstant. Vienas su miško aviečių pakoncentruotomis sultimis, kitas su aviečių ekstraktu. Lyginsim, kas prie dūšios - gimtinės vaisius ar buržuazinis išmislas:)