Kristallweisen`o virimas

ATSAKYTI
Vartotojo avataras
Peckelis

Kristallweisen`o virimas

Standartinė Peckelis »

Ar kas yra bandęs namų sąlygomis be filtracijos padaryti kristallweisen? Ką darėte, ar pavyko? Kodėl ne?:D
Vartotojo avataras
vidmantas

Re: Kristallweisen`o virimas

Standartinė vidmantas »

Skaidrų daręs, baltymų pauzę ir skaidrintoją naudojau. Į šį stilių netaikiau ir jo subtilybėmis nesidomėjau. Gavosi gan skaidrus, lengvas, man netgi labiau prie dūšios nei hefe, nes nelabai aš kvietinių fanas. Ko tu tikiesi iš jo. Ir man įdomu paliko :)
Vartotojo avataras
pofke

Standartinė pofke »

Wyeast 3333?
Vartotojo avataras
Peckelis

Standartinė Peckelis »

Pofke>Gerai būtų 3333. Nea, 3068 :cry:
Vidmantas> Tą patį ir pasidariau. Matai, aviečiuosiu aš jį, tai murzinas rausvas būtų toks "Kraujo puta". Kaip ir nenoriu. Žiūrėsiu, kas pavyks su žemos flokuliacijos mielėmis:)
Vartotojo avataras
pofke

Standartinė pofke »

Tai jo, tokiu atveju koks nors skaidrintojas reikalingas. Su želatina ir wb-06 Dariaus kažkada, tai kaip Vidmantui manau panašiai gavosi - jau ne hefe, bet ir ne kristalo skaidrumo.
Vartotojo avataras
Peckelis

Standartinė Peckelis »

Nu ką, yra iššūkis gauti kristalą! Jamam
Vartotojo avataras
vidmantas

Standartinė vidmantas »

Kai tu gudriai, aš ir lazdų prisikaupęs avietinių tur alui. Galvojau kokiam dėl spalvos dėti. Tik niekaip nesugalvoju/sau neįrodžiau į kokį. Ar tu pačias uogas turėjai galvoje?
Vartotojo avataras
Peckelis

Standartinė Peckelis »

Avietes kažkaip matau arba kvietiniame (veizene, wit`e ir kituose), arba PA, sakykim, škotiškame, kur stilius prašo labai mažai apynių ir nedaug karbo. Turėtų gražiai gult.
O avietės - darysiu du variantus pilstant. Vienas su miško aviečių pakoncentruotomis sultimis, kitas su aviečių ekstraktu. Lyginsim, kas prie dūšios - gimtinės vaisius ar buržuazinis išmislas:)
ATSAKYTI