2015 m. spalio mėn. VAK'as

Temos, susijusios su VAK'o veikla
ATSAKYTI
Vartotojo avataras
Dainius

2015 m. spalio mėn. VAK'as

Standartinė Dainius »

Renkamės Šnekučio rusy 2015 10 08 ketv., 19 val.
Vieta: Alaus baras „Šnekutis“, Šv. Mikalojaus g. 15, Vilnius.

Registruojamės čia:
http://www.aludariuklubas.lt/renginys/75
Vartotojo avataras
Zalvarinis

Re: 2015 m. spalio mėn. VAK'as

Standartinė Zalvarinis »

Kad veda į renginį, keli žmonės jau paspaudę, kad bus
Vartotojo avataras
Dainius

Standartinė Dainius »

Maistra, rodo kryptį VAK'an, normaliai atidaro.
Vartotojo avataras
puaka

Standartinė puaka »

Šiuo momentu, tai VAK`as iš įvykių aludariuklube ištrintas :(
Vartotojo avataras
Lrytas1

Standartinė Lrytas1 »

Ar tikrai? Man puikiausiai rodo.
Vartotojo avataras
puaka

Standartinė puaka »

Nežinau, per kur tu žiūri :)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Zhiniukas

Standartinė Zhiniukas »

Man per ugninę lapę rodo gerai. Per interneto exploderį - redirektina į pagrindinį svetainės puslapį. :)
Vartotojo avataras
Dainius

Standartinė Dainius »

Jeigu prisijungęs, tai normaliai - nukreipia į renginį, jeigu atsijungęs, tai į pagrindinį.
Paklausiau Tomo dėl nuorodos.
Vartotojo avataras
Tomas Žeimys

Standartinė Tomas Žeimys »

Sveiki,
Šiuo metu diegiamas naujas grupių funkcionalumas. Dalinis funkcionalumas jau matosi čia:
http://www.aludariuklubas.lt/grupes
(nuoroda kol kas meniu dar neatvaizduojama)
Renginys priklauso VAk grupei, tad jį mato tie kas tai grupei ir priklauso (na žinoma yra ir prisijungę).
Tad nuoroda gera, bet ne visiems...
Grupių valdytojai ir administratoriai gali patys kurti įvykius (lyg ir veikia jau). Ir šiaip - bet kuris naudotojas gali sukurti grupę. Tiek viešą, tiek uždarą, tiek slaptą.
Grupes viešai tikimės paleisti dar šią savaitę kai bus galutinai sutvarkyta grupės diskusijų skiltis bei galimybė priimti narius į slaptas grupes (kol kas nariai gali prisijungti tik prie viešų ir uždarų grupių)
Vartotojo avataras
Lrytas1

Standartinė Lrytas1 »

Bent jau man visada atrodė, kad VAK yra viešas reikalas ir nėra ten ką slėpti "uždaroje" grupėje ...
Vartotojo avataras
Tomas Žeimys

Grupė nėra uždara ir bet kas prie jos gali (galės) prisijungti.
Vartotojo avataras
puaka

Standartinė puaka »

Tai tada viešas klausimas tau Tomai, kodėl negalima buvo įdėti į įvykių skiltį (kaip aš prašiau tavęs AZ) mano pažadėtos bendruomenei ir įvykdytos išvykos į Maltosą ?
Kuri buvo visiškai nemokama ir atvira visiems norintiems LT aludariams ?
Dar pastebėjimas, jei eini į nuorodą : http://www.aludariuklubas.lt/grupes ir pasirenki Vilniaus klubą, tai ir prisiregistravimo nereikia, kad matytum info apie VAK`a
Vartotojo avataras
puaka

Standartinė puaka »

Taip pat norėčiau paklausti, o kas čia tokio blogo, kad ir kitų miestų ar regionų aludariai sudalyvautų Vilniaus VAK`e ? Pav. Peckelis dažnas svečias Vilniuje ir kam nuo to blogiau ? Manau, kad daugeliui tik geriau. Pats esu ne kartą (kaip ir kiti, manau) diskutavęs su Peckeliu dėl alaus virimo niuansų ir tikrai nenorėčiau, kad tokio lygio aludaris "pradingtų" iš Vilniaus VAK`u. Taigi siūlau info apie Vilniaus VAK`us palikti visiems atvirą ir laisvai prieinamą.
Aš taip pat, esant galimybei, mielai prisijungčiau prie Kauno ar kitų regionų VAK`ų, be to, mūsų bendruomenė nėra tokia "super didelė", kad reikėtų ją skaidyti regionais, miestais ar pan.
Vartotojo avataras
Tomas Žeimys

puaka rašė:Tai tada viešas klausimas tau Tomai, kodėl negalima buvo įdėti į įvykių skiltį (kaip aš prašiau tavęs AZ) mano pažadėtos bendruomenei ir įvykdytos išvykos į Maltosą ?
Kuri buvo visiškai nemokama ir atvira visiems norintiems LT aludariams ?
O kur tu tą AZ siuntei? Nes tikrai nieko negavau... Žinoma apie tokį renginį butumę informaciją paskelbę. Na bet tikrai informacija manęs nepasiekė.
puaka rašė:Dar pastebėjimas, jei eini į nuorodą : http://www.aludariuklubas.lt/grupes ir pasirenki Vilniaus klubą, tai ir prisiregistravimo nereikia, kad matytum info apie VAK`a
Dar neskubėkime apie tą modulį diskutuoti. Visgi dar kuriamas... Nuorodą paskelbiau tik kad būtų aišku kodėl VAK renginys ne visiems matomas.
puaka rašė:Taip pat norėčiau paklausti, o kas čia tokio blogo, kad ir kitų miestų ar regionų aludariai sudalyvautų Vilniaus VAK`e ? Pav. Peckelis dažnas svečias Vilniuje ir kam nuo to blogiau ? Manau, kad daugeliui tik geriau. Pats esu ne kartą (kaip ir kiti, manau) diskutavęs su Peckeliu dėl alaus virimo niuansų ir tikrai nenorėčiau, kad tokio lygio aludaris "pradingtų" iš Vilniaus VAK`u. Taigi siūlau info apie Vilniaus VAK`us palikti visiems atvirą ir laisvai prieinamą.
O kodėl Peckelis turi pradingti iš VAK grupės? Kas jam trukdo prie jos prisijungti ir sekti grupės veiklą bei joje dalyvauti? Pažvelkime į grupes kiek kitaip nei esame įpratę. Anksčiau grupės buvo sukurtos AA nuožiūra ir remiantis naudotojų suskaidymu regionais. Grupių pavadinimai su narių sąrašais išliko iš senos sistemos. Tačiau idėja ta, kad grupė yra tiesiog grupė žmonių turinčių bendrų sąsajų (regioninių, interesų ir t.t.). Tad atsiribokime nuo regioninio suskaidymo. Norite bendrauti su bendraminčiais verdančiais lambic'us - kurkite grupę "Lambikų klubas", norite su aludariais žaisti futbolą - kurkite grupę ir burkite aludarius-futbolistus į vieną kruvą. Reikia uždaros grupės ne viešoms diskusijoms pvz. apie renginio X organizavimą - prašom. Atsisakykime skaidymo regionais. Junkitės prie kokios tik norite grupės ir dalyvaukite nors ir visose iš karto. Tad "VAK" grupė yra ne Vilniuje gyvenančių aludarių grupė, o Vilniuje degustacijas organizuojančių visos bendruomenės aludarių grupė ir niekas netrukdo prie jos prisijungti, mat ji yra vieša.
O naudotojai tokiu būdu patys renkasi kur jie nori dalyvauti ir kokias diskusijas matyti. Pavyzdžiui aš, ypač kai bus grąžintas naujienų srautas, nenorėčiau jame matyti diskusijų ar planuojamų treniruočių iš futbolininkų ar panašios grupės, o matysiu tai ką pats pasirinksiu ir kur įstosiu.

Globaliems renginiams liečiantiems visą bendruomenę (maišas salyklo, aludarių taurė, parodyk ką gali ir t.t.) visada išlieka pagrindinė skiltis "Įvykiai", kurioje administratoriaus skelbiami įvykiai matomi visiems nepriklausomai nuo jų priklausomybės vienai ar kitai grupei. Vėlesniuose planuose numatyta galimybė į šią skiltį "perkelti" ir grupės įvykį (grupės valdytojo/administratoriaus prašymu).

Taip kad kažkokių ribojimų neatsiranda. Atvirkščiai - daugiau kontrolės (ką matyti) patiems aludariams bei papildomos priemonės laisvam bendravimui.
Vartotojo avataras
Gytis

Standartinė Gytis »

Atvirame aluje buvo vienintelė tikrai uždara - asociacijos Aludarių draugija "Atviras alus"- grupė. Visos kitos buvo atviros, t.y. galėjo jungtis, kas norėjo.
ATSAKYTI