Pradėjau lipdyti Android'inę programėlę atvirasalus.lt naudotojams. Kol kas pasidariau bendrą varikliuką. Programa šiam momentui leidžia prisiloginti, peržiūrėti naudotojo receptų sąrašą ir konkretų receptą. Vėliau funkcionalumas plėsis.
Ko gi aš čia dabar rašau apie tai? Reikia patestuoti ant skirtingų devaisų. Tai kas galite pagelbėti, įsidiekite APK iš:
http://www.atvirasalus.lt/AtvirasAlus.apk
Programa diegimo metu paprašys bene visų įmanomų teisių - kai galutinis funkcionalumas bus daugiau mažiau aiškus, sutvarkysiu prašomų leidimų sąrašą. Šiuo metu programa realiai naudoja tik du dalykus: išėjimą į internetą ir galimybę aparato duomenų bazėje išsaugoti naudotojo prisijungimo raktą (kad kas kartą nereiktų logintis į sistemą).
Ko reikia iš testuotojų:
Įsidiekite programą, išbandykite ir man asmenine žinute (neteršiam šitos temos) parašykite:
1. Telefono gamintojas ir modelis
2. Tiksli Android versija
3. Ar programa įsidiegė?
4. Ar programa pasileido?
5. Ar pavyko prisiloginti?
6. Ar užkrauna receptų sąrašą ir bet kokio recepto informaciją?
7. Ar uždarius ir iš naujo paleidus programą suveikė automatinis priloginimas?
Jeigu nežinote kaip įsidiegti APK ne iš Google Play ar kaip sužinoti Android versiją tai geriau ir netestuokite - tingėsiu visiems aiškinti
Kas liečia pačią programą, tai pasiūlymai iš serijos "geriau būtų jei veiktų kitaip" kol kas irgi neaktualūs. Šiuo metu noriu tik ištestuoti ar pats varikliukas veikia ir ar normaliai palaiko skirtingus Androidinius aparatus.
P.S. receptų sąraše nėra puslapiavimo. Vienas naudotojas su ~150 receptų pabandęs atsidaryti receptų sąrašą nesulaukė kol jį užkraus. Tai jei turite labai jau daug receptų, turėkite kantrybės ir apie tai man pranešinėti nereikia... situacija žinoma